LHN's seniorklub - Klubben for 65+ ’erne

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Omkring 100 tidligere landmænd bevarer kontakten med hinanden og LHN gennem LHN’s seniorklub. Men yngre er også velkomne. Seniorklubben har eksisteret i 11 år og er oprindeligt en udløber af de tidligere markvandringer.

Mange landmænd kan efter et generationsskifte savne et samvær og de ture, som markvandringerne bød på og med seniorklubben kan man fortsat have mulighed for at mødes med gamle kolleger, snakke landbrug og alt andet.

Klubben tæller ca. 100 medlemmer, og hvert af de arrangementer, som klubben afholder, trækker omkring 30-40 deltagere.

Udflugter og foredrag

De emner, der sættes på årets program, varierer for at finde noget, der tiltaler alle. Der holdes ca. et møde hvert kvartal, og det er foredrag om skiftende emner, og kulturelle/faglige udflugter.

Det seneste arrangement var med Jørn Buch, historiker, forfatter og foredragsholder, der fortalte om de nordslesvigske domænegårde. Udflugten i september sidste år lå i en hel anden boldgade. Her drejede det sig om naturen med skov-, klit- og hedelandskab, kaffe i Stensbæk Plantage og afslutning på Vadehavscentret i Vester Vedsted.

Udflugterne er en blanding af busture og kør-selv, men medlemmerne foretrække busturene, hvor der kan snakkes sammen undervejs og have en god stemning.

For ung til seniorklub?

Det handler ikke så meget om alderen, men meget mere om man stadig gerne vil mødes med gamle kolleger og deres familier, og derved bevare kontakten med landbruget, når man ikke selv sidder på bedriften mere. Har man derudover interesse for landsdelens kultur og historie, kan LHN’s seniorklub levere en række gode oplevelser.

Kontakt LHN på tlf. 73 64 30 00 hvis du ønsker at blive medlem af seniorklubben

Læs en artikel om LHN seniorklub HER 

Læs mere om seniorklubben HER

 

Bliv ringet op

Få en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Claus Erichsen

Claus Erichsen
Specialrådgivning

Dir. tlf.: 73642935
Mob.: 40315011
E-mail: ce@lhn.dk

LHN Magasinet

Læs hele artiklen og andre spændende nyheder HER

Få vores nyheder direkte i din indbakke!