MASTERCLASS – Kursustilbud til økologiske landmænd og driftsledere

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Vil du gerne udfordres på din faglige viden? Går du med tanker om at optimere produktionen på din bedrift? Så er MASTERCLASS-kurserne lige noget for dig.

MASTERCLASS-kurserne er målrettet økologiske mælkeproducenter og driftsledere/ejere af større økologiske planteavlsbedrifter. Niveauet vil også appellere til konsulenter, der har behov for ny og aktuel viden indenfor et specifikt fagområde.

Hvad får jeg ud af det?
Du får mulighed for at fordybe dig i konkrete faglige emner, hvor der tages udgangspunkt i cases fra deltagernes egne bedrifter. Målet er, at du går hjem efter hver kursusdag med en handlingsplan for, hvordan du løser egne udfordringer på din bedrift. Desuden bliver du opdateret på den nyeste viden, og du får muligheden for at skabe netværk med andre landmænd og driftsledere.

Hvordan foregår det?
Der udbydes endagskurser á minimum 7 timers varighed. Underviserne er konsulenter fra SEGES og den lokale økologirådgivning samt forskere. Der kan også komme udenlandske undervisere på. Alle moduler kan vælges til enkeltvis og planlægges som individuelle kursusdage.

Modul 1: Det økologiske planteavlssædskifte - få styr på etablering, dyrkning og næringsstoffer, og optimer dine udbytter

Tid og sted: 14. marts 2017, Bygholm Landbrugsskole & Kursuscenter

Se program og tilmelding.

Modul 2: Planteavl for mælkeproducenter - opnå optimale udbytter og kvalitet

Tid og sted: 15. marts 2017, Bygholm Landbrugsskole & Kursuscenter

Se program og tilmelding.

 

 

Bliv ringet op

Få en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!