Super tilbud fra LHN

Få 50% rabat på markbesøg i maj og juni måned. Tilbuddet gælder for alle LHN’s kunder og medlemmer - også for jer der har LHN-markpakker. Få din rabat ved at ringe og bestille tid allerede nu på tlf. 73 64 30 00.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Markarbejdet er i gang og det er lige nu, at der skal tages rigtig mange beslutninger. Så vil du have størst muligt udbytte af din planteavl, er det afgørende at holde fokus på marken, uanset om det drejer sig om etablering af afgrøder, sprøjtning eller gødningstildeling.

Derfor bakker vi jer op med et forårstilbud til alle planteavlere:Ta’ din planteavlsådgiver med i marken i år og få 50% rabat på markbesøg i hele maj og juni.

Markbesøg er alt det, som ikke ses fra skrivebordet

Træf de rigtige beslutninger sammen med din planteavlsrådgiver i marken og sammen kigger vi på afgrøderne, diskuterer afgrødevalg, gødskning, indsats af planteværnsmidler, rodukrudt og meget mere. Den bedste sparring kommer ikke ud af den blå luft og vi er alle bedst, når vi udfordre hinanden. Vi tør udfordre dig på vaner, vil du udfordre os på viden og ideer?

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

HUSK!

Vi kan sende dronen i luften for at få fokus på de konkrete forhold.  Tilbuddet gælder for alle LHN’s kunder og medlemmer - også for jer der har LHN-markpakker. Book et besøg hos LHN Planteavl & Økologi allerede nu på tlf. 73 64 30 00 og få 50% rabat.

Hans Henrik Post

Hans Henrik Post
Kundechef, Afdelingschef Planteavl, Økologi & Miljø

Dir. tlf.: 73642931
Mob.: 23847376
E-mail: hhp@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!