Til Åbent Landbrug i marsken

Til søndagens Åbent Landbrug åbnede 52 gårde over hele landet dørene. Der blev overalt budt velkommen til en folkefest, hvor i alt 73.363 gæster fik masser af frisk luft, kom helt tæt på dyrene, fik mulighed for at se de store landbrugsmaskiner og ikke mindst, at få snakket med landmanden.

Der skal lyde en stor tak fra LHN til Peter, Allis og Hans Sönnichsen for et fantastisk arrangement i søndags, hvor de åbnede dørene til deres landbrug. Vi havde en fantastisk dag med 583 glade gæster, som fik set hvordan et marskbrug skal drives. Der var selvfølgelig både klappefår og heste, som børnene kunne fodre og rundballer af marskhø, der kunne tumles rundt i.

Det helt store trækplaster var hyrdehundene, som skulle drive fårene sammen og der var fuldt hus til alle tre sessioner.

Stavspring over åen gav mange gode grin, dog uden at det blev til våde bukser og støvler fulde af vand for de modige stavspringere. Mange ville se – færre prøve.

Traktortur, veteranknallerter, græsmaskiner, udsigt, og ikke mindst en god snak med værtsfamilien fyldte resten af dagen. Grillet lam fra bedriften, pølser og hjemmelavet kaffe med kage må alt have smagt godt, for da dagen var omme, lå der kun få kagekrummer og enkelte pølser tilbage.

Herfra LHN siger vi mange tak til familien og alle deres hjælpere for en fantastisk dag.


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!