Landbrugets klimadag hos LHN

Publiceret 31. august 2022

LHN og SEGES Innovation glæder sig til at byde velkommen til klimadag i Tinglev tirsdag den 8. november 2022 kl. 10.00-15.30. Det er gratis at deltage, og der vil være fuld forplejning hele dagen.

Her er rig mulighed for at netværke med dine kolleger i området, og du vil kunne få personlig sparring hos din kendte rådgiver. Herunder kan du læse mere om det foreløbige program.

Velkomst SEGES v/Anders Søgaard, SEGES Innovation

Fokus på klima og bæredygtighed i den finansielle sektor v/Freddy Hansen, landbrugsdirektør

Den lokale landbrugsdirektør fra Nykredit løfter sløret for, hvordan de arbejder med klima og bæredygtighed ift. landbruget. Hør, hvad de som bank lægger vægt på – både på kort og langt sigt – og hvordan klimaværktøjet kan være en vigtig del af en løbende dialog

En landmands syn på fremtidens arbejde med klima og bæredygtighed

Få indsigt i din kollegas tanker om et klimavenligt og bæredygtigt landbrug, når en lokal landmand fortæller om hans motivation for at arbejde med klima og bæredygtighed på sin bedrift.

Debat ved bordene og mulighed for at stille spørgsmål til panelet v/Freddy Hansen, landbrugsdirektør og Alice Thoft Christensen, Specialkonsulent, SEGES Innovation

Klimatiltag i landbruget: Hvad, hvorfor og hvordan? v/Alice Thoft Christensen, Specialkonsulent, SEGES Innovation.

Bliv klimakyndig på få minutter. Hør med, når SEGES Innovation kridter banen op, og gør dig klogere på selve udgangspunktet for at arbejde med klima og bæredygtighed i landbruget. Du vil bl.a. blive klogere på, hvor landbrugets emissioner kommer fra, og hvordan vi måler klimaaftrykket. Og du vil få viden om de grundlæggende begreber indenfor klima og klimatiltag i landbruget

Introduktion til beregning af klimaaftryk i klimaværktøjet

Vi deler os op i produktionsgrene, og du lærer, hvordan du beregner klimaaftrykket for din bedrift i klimaværktøjet ESGreen Tool. 

På sporene med gris, kvæg og fjerkræ vil vi kort berøre markdelen. Det er endnu ikke muligt at beregne klimaaftrykket på bedrifter med får, slagtekalve, kødkvæg, frugt, grønt og skov i ESGreen Tool, men har du en af disse produktionsgrene, er du selvfølgelig stadig velkommen til at deltage.

Det er gratis at deltage, og der vil være fuld forplejning hele dagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LHN.

Tilmeld dig HER

Tilmelding og yderligere information

Dagens endelige program er stadig under udarbejdelse. Det er gratis at deltage, og der vil være fuld forplejning hele dagen.

Dato: Tirsdag den 8. november 2022 kl. 10.00-15.30 hos LHN, Industriparken 1, 6360 Tinglev

Læs mere HER

TILMELD DIG HER

Information

Dato: Tirsdag den 8. november 2022 kl. 10.00-15.30

Sted: LNH, Industriparken 1, 6360 Tinglev

Det er gratis at deltage, og der vil være fuld forplejning hele dagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LHN.

Tilmeld dig HER


Arrangør: LHN og SEGES Innovation

Sted: LHN, industriparken 1, 6360 Tinglev

Tidspunkt: 08-11-2022 kl. 10:00 - 15:00

Få vores nyheder direkte i din indbakke!