Det kan ramme selv de bedste

Publiceret 14-09-2020

Midt i en hektisk hverdag med svineproduktion, planteavl og organisationsarbejde fik Niels Rasmussen konstateret kronisk knoglemarvskræft. ”Jeg følte, verden forsvandt for mig - og hvad med familien?” fortæller Niels Rasmussen. Se filmen.

Sygdommen er uhelbredelig, men med moderne stamcellebehandling er det muligt at få mange gode år. Dog harmonerer situationen ikke med et aktivt landmandsliv.

”Niels har gjort det, som alle landmænd burde gøre”, siger Katja Elberg fra Landbrug & Fødevarer, da hun besøger Niels, ”nemlig at få oprettet en pensionsordning med de rigtige forsikringer, på et tidspunkt i livet hvor det betyder, at han får hjælp den dag, hvor uheldet er ude”.

Niels oprettede sin pensionsordning, LandmandsPension, via Landbrug & Fødevarers medlemsfordele. Takket være den og de tilhørende forsikringer er økonomien i dag på plads, så han, sammen med sin kone Inger Marie, kan fokusere på at leve et godt liv med en kronisk sygdom.

Læs om Landmandspension HER

LandmandsPension

Bliv godt rustet til fremtiden med en pensionsordning. En pensionsopsparing kan sikre dig og din familie økonomisk, hvis du mister evnen til at arbejde, eller hvis du dør, før du når pensionsalderen. LandmandsPension er opsparing og relevante forsikringer i en samlet pakke til en meget attraktiv medlemspris.

Læs om Landmandspension HER

Få vores nyheder direkte i din indbakke!