Digitalt dyrskue og spændende konkurrence

L-Mediehus A/S med bl.a. LandbrugSyd har lavet en dyrskue-hjemmeside, der sammen med den trykte og digitale avis, skal være samlingspunkt for de mange nyheder, man kunne have set på dyrskuet.

Se mere HER

I samarbejde med Det Sønderjyske Fællesdyrskue har LandbrugSyd valgt at sætte fokus på nyheder og positive dyrskuehistorier. LHN har også bidraget til dette med flere artikler og billeder til avisen samt produkter og en dyrskuekonkurrence, hvor du kan vinde en familie biograftur til fem.

Dyrskue-hjemmesiden åbner den 25. maj. Her bliver muligt at tage en tur rundt på ”den virtuelle dyrskueplads”. Men så længe behøver du ikke vente for at deltage du i vores lille dyrskuekonkurrence.

Spred de gode budskaber og vind en familie biograftur til fem

Alt hvad du skal gøre for at deltage i denne lille konkurrence er at sende mig et bud eller flere på, hvorfor det er så fedt at bo på landet.

Hvad skal du gøre for at vinde?

Send dine bud til mig på en mail og vedhæft et billede af dig selv, en situation på gården eller en tegning senest fredag den 12. juni. Vi trækker lod blandt alle gode bud og vinderen får direkte besked.

Læs mere HER og se også hvorfor nogle af LHN's medarbejdere synes det er fedt at bo på landet. De deltager dog ikke i konkurrencen.

Konkurrencen er åben fra 18. maj til 12. juni 2020.


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!