Få overskud på kontoen med InterCount

Når du driver din bedrift eller virksomhed, er det sikkert med overskud og overblik for øje. Vidste du, at du kan gøre det samme med din økonomistyring, når du samler alt på et sted i InterCount?

Overskud på kontoen er nok ikke noget, hverken du eller de fleste andre vil sige nej tak til. Sorte tal på bundlinjen har det i hvert fald med at falde i god jord hos langt de fleste. Men overskud handler ikke kun om bundlinje, det handler nemlig både om 1) Tid, 2) Mentalitet og så selvfølgelig 3) Økonomi.

Med InterCount kan du faktisk få overskud på alle tre felter. Det kan du, fordi programmet samler alt på ét sted, så både bogføring, betaling, fakturering og arkivering klares i InterCount – også håndteringen af det manuelle tastearbejde.

For dig betyder det, at du:

  • Sparer en god sjat arbejdstimer, du ellers ville have brugt på administrativt arbejde
  • Får et godt og dagsaktuelt overblik over din økonomi
  • Kan have tryghed og ro i maven, når du ved at økonomistyringen kører sikkert og stabilt

Eller med andre ord – du får overskud på tid, mentalitet og økonomi. Vil du have del i dit overskud, så se nærmere på, hvordan InterCount kan hjælpe dig på vej.

Se hvordan InterCount matcher din virksomhed

Kender du de sidste nye opdateringer?

InterCount bliver hele tiden bedre, for systemet skal altid være dit førstevalg – både i dag, i morgen og længere ude i fremtiden. Derfor kommer der løbende nye opdateringer til, som sikrer dig et økonomiprogram, der har de funktioner, du behøver.

Du kan få overblik over de sidste nye opdateringer på intercount.dk  

For eksempel kan du nu:

  • Rette betalingsbeløbet for e-fakturaer inden betaling
  • Danne og udskrive PDF-fakturaer til udenlandske kunder
  • Godkende betalinger med MitID Erhverv

… og meget mere.

 

Få vores nyheder direkte i din indbakke!