Value cannot be null. Parameter name: mediaItem
Publiceret 15. september 2021
Fremstilling af protein fra kløvergræs kan få stor betydning for landbruget i fremtiden som en del af den grønne omstilling. På Ausumgaard har de taget hul på græsproteinfremstillingen. Kom og se anlægget og hør om erfaringer og perspektiver.
Kl. 12.00-13.00: Adgang til bioraffineringsanlægget og sandwich.
Kl. 13.00–13.30: Velkomst og Ausumgaards erfaringer og forventninger til den grønne bioraffinering og samspil med gårdens biogasanlæg v/ Kristian Lundgaard-Karslhøj
Kl. 13.30–14.00: Forventet produktion af græsprotein og biogas mm. Erfaringer fra det første år v/ Lars Villadsgaard Toft, SEGES
Kl. 14.00–14.30: Landmandens økonomi i forbindelse med græsprotein v/ Jacob Krog, SEGES
Kl. 14.30–15.00: Kaffepause
Kl. 15.00–15.30: Kvaliteten af græsprotein til foder. Græsproteinets andel i foderet og forventning til græsproteinets betydning i fremtidens foderforsyning v/ Kristian Knage Dransfeldt, Vestjyllands Andel.
Kl. 15.30–16.00: Erfaring med at fodre med græsprotein og perspektiver for økologiske griseproducenter v/ Sarah-Lina Aagaard Schild, SEGES
Kl. 16.00-16.30: Afsluttende debat
Arrrangementet er en del af projeketet TailorGrass, hvor der er etableret et fuldskala-demoanlæg på Ausumgaard i 2020 med tilskud fra Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.
Se program som pdf HER
Læs mere og tilmeld dig HER