Grovfoderekskursion 2022

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Publiceret 28. juni 2022

Den 14. september kan du tage med til Grovfoderekskursion 2022 og besøge to landmænd, Christian Bøgh og Andreas Vestergaard, til en god dag med dine kolleger fra branchen og masser af ny grovfoderviden.

I år går Grovfoderekskursion til Hobro-egnen, nærmere bestemt Nygård Økologi og Kærgaard Holstein, hvor vi skal besøge Christian Bøgh og Andreas Vestergaard og deres familier. Du får derfor mulighed for både at opleve, hvordan et økologisk og et konventionelt landbrug sætter fokus på produktionen af kvalitetsgrovfoder og skaber de gode resultater.

Er du for eksempel nysgerrig på, hvilke efterafgrøder, der klarer sig bedst i majsen, om nye højhastighedssåmaskiner kan så majs præcist, eller hvilke økologiske græsblandinger, der er bedst? Så bør du tilmelde dig årets Grovfoderekskursion, som arrangeres på vegne af Specialudvalget for Græs og Grovfoder.

Program

Det endelige program offentliggøres midt i august, men vi kan allerede nu løfte sløret for nogle af de spændende emner, dagen byder på. Du kan blandt andet opleve:

  • Isåning af forskellige arter i græsmarker
  • Staldforhold efter 2024
  • Udnyttelse af ko-data
  • Demonstrationer af blandt andet majssåmaskiner og økologiske græsblandinger
  • og meget, meget mere.

Se mere om pris og tilmelding HER

Dato: 14. september 2022

Pris: Se tilmeldingsside

Tidspunkt: 09:00 - 16:30

Sted: Hobro-egnen

 

Information

Dato: 14. september 2022

Pris: Se tilmeldingsside

Tidspunkt: 09:00 - 16:30

Sted: Hobro-egnen

Få vores nyheder direkte i din indbakke!