Mød LHN’s drifts- og skatterådgiver Poul Erik Hedegaard

Publiceret 17. september 2020

Du har mødt ham mange gange, men hvor godt kender du egentlig din drifts- og skatterådgiver.  Læs om LHN’s afdelingschef for kunder og forretningsudvikling og få lidt at vide om hans fritidsinteresser og selvfølgelig om Poul Eriks arbejde her hos LHN.

Du møder ham i telefonen, hjemme på din bedrift, her hos LHN eller til et bankmøde og I har måske snakket budget, fremtidsplaner, konsolidering eller anden hardcore rådgivning.  Men hvem er Poul Erik egentlig og hvad har han især har fokus på, både ved LHN, men sørme også hjemme på det lille landbrug?

Poul Eriks store hobby er ejendommen med 10 ammekøer og de ca. 18 ha jord og når han skal slappe af, så foregår det tit ude i stalden, hvor lyden af køer der gumler og kalve der render rundt i boksen, får ham til at geare ned.

Nu er det måske lidt overdrevet at kalde det geare ned, for allerede mens han sidder der på halmballen med sin kat og grubler, så går tænketanken i gang. Lidt som ”Konen med æggene”, men med den store forskel, at der rent faktisk kommer noget godt ud af det.

”Jeg har nok det, man kan kalde for regnetanker, men det irriterer mig voldsomt, når ens anstrengelser ikke giver penge. Og det er jo akkurat de samme tanker, jeg gør mig ude hos mine kunder”, fortæller Poul Erik. Han ved godt, at årsresultater svinger, men Poul Erik regner på gennemsnittet og har fokus på hvad ting koster og hvor hurtigt de får tjent sig ind.

”Begræns din gæld, men invester for at skabe merindtjening og her nytter det altså ikke noget, at købe den store flotte traktor i den rigtige farve, hvis mindre kan gøre det samme eller rettere sagt; give den samme indtjening og med en mindre gæld, der skal betales tilbage”, siger Poul Erik.

Når Poul Erik slipper arbejdet, går turen sammen med familien hvert år til Østrig, Frankrig eller Italien, hvor alpin skiene bliver spændt på. Og det er selvfølgelig de sorte løjper, som skal prøves af, men her må den nu 52-årige rådgiver dog sande, at det nu er ham og hans ægtefælle Mette, der ventes på nede ved liften, da børnene Jeppe og Christina i dag er noget hurtigere nede og klar til turen op igen.

Poul Eriks dag starter altid med en tur rundt i LHN-huset, hvor der bliver sagt godmorgen til alle medarbejdere og så står den ellers på en næsten uafbrudt telefontid resten af formiddagen. Med hænderne på tastaturet, kunder i øresneglen og det store termokrus kaffe ved sin side, er han nu klar til dagens arbejde.

Poul Erik har været ansat i LHN i mere end 25 år og som han selv siger, ”Jeg brænder for at finde de rigtige løsninger for hver enkelt af mine kunder - tænk fremad og kom foran”. Han trives i den travle hverdag og især når de mange opgaver kan løses på tværs af alle afdelinger. ”Jeg er heldig at have så mange dygtige kolleger, som altid er klar til hjælpe vores kunder”, afslutter Poul Erik.

Faglige kompetencer

Regnskabsanalyse

Strategi

Skat

Budgetlægning

Budgetopfølgning

Opstartsrådgivning for unge landmænd

Uddannelse

Cand.agro.

Poul Erik	Hedegaard

Poul Erik Hedegaard
Forretningschef

Dir. tlf.: 73642904
Mob.: 20347334
E-mail: peh@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!