Mød LHN’s driftsøkonomiassistent Charlotte Bonde

Hvor godt kender du egentlig din driftsøkonomiassistent? Charlotte arbejder med budgetplanlægning og budgetopfølgning, konterer bilag og laver momsopgørelser i Ø90. En medarbejder med stor erfaring, men hvem er hun egentlig, og hvordan endte hun hos LHN?

Læs lidt om Charlotte Bonde, hendes fritidsinteresser og selvfølgelig om hendes arbejde her hos LHN.

Charlotte vidste meget tidligt, at hun ville arbejde med landbrug og tal. Så allerede i 9. klasse blev hun introduceret for hverdagen i en landboforening ved at tage en uges praktikophold i regnskabsafdelingen og da hun ikke er fra landet, tog hun også lige en uges praktik hos en landmand.

”Jeg har altid været glad for tal, dyr og natur og havde derfor en ide om, at jeg skulle arbejde i en landboforening, så derfor tog jeg en landbrugsuddannelse, som jeg udbyggede med et ophold på Nordisk Landbrugsakademi, hvor jeg blev uddannet som landbrugstekniker med speciale i økonomi”, fortæller Charlotte.

I 2006 blev Charlotte ansat som regnskabsassistent hos LHN og blev senere tilbudt at arbejde i afdelingen for driftsøkonomi og strategi som driftsøkonomiassistent. Et job der passede hende rigtig godt, fordi man ikke blot arbejder med tal, men også dykker ned i dem på det driftsmæssige niveau.

”Det at få kendskab til kundens bedrift indenfor driftsøkonomien, giver mig et meget bedre udgangspunkt til budgettet. At få det til at gå op i en højere enhed, når der laves budgetplanlægning med løbende opfølgning - det er spændende og jeg kan godt lide at dykke ned i de tal”, siger Charlotte.

”Og så er budget og budgetopfølgning en forudsætning for en god økonomistyring. Når vi har kendskab til bedriften i alle dens krinkelkroge, kan mine kolleger rådgive kunden under de bedste forudsætninger”, fortæller Charlotte.

Charlotte er 45 år, gift med Allan og de har 2 børn på 12 og 14 år. Familien trives på den lille landejendom i Tørsbøl, hvor de har 6 stykker kødkvæg og som Charlotte selv giver udtryk for; ”det er hyggekød til fryseren”.

En aktiv familie der dyrker løb, spejder, gymnastik, fodbold, tennis og badminton fordelt blandt familiens medlemmer. Charlotte løber et par gange om ugen, er spinningsinstruktør og når tiderne tillader det, aktiv skiløber sammen med resten af familien.

”Jeg er et naturmenneske og tager derfor også del i børnenes interesse for spejder, hvor jeg flere gange har været med som frivillig på spejderture og i dag er jeg spejderleder for ulveungerne. Inspireret af spejderlivet har hele familien også selv været afsted med overnatning i naturen, hvor vi overnattede i en shelter med mad over bålet og almen familiehygge. Det kan anbefales”, fortæller Charlotte.

”Jeg har været ansat hos LHN i 14 år og kan lide min arbejdsplads, fordi der er så mange spændende opgaver og dagene er ikke ens. For mig er god kundeservice rigtig vigtig”, afslutter Charlotte.

Faglige kompetencer

Budgetplanlægning og opfølgninger

Kontering

Momsopgørelse

Virksomhedssekretær

Uddannelse

Driftsøkonomiassistent

Landbrugstekniker fra Nordisk Landbrugsakademi

Charlotte Bonde

Charlotte Bonde
Driftsøkonomiassistent

Dir. tlf.: 73642906
E-mail: cb@lhn.dk


Relaterede nyheder

Få vores nyheder direkte i din indbakke!