Mød LHN’s informationsmedarbejder Henriette Andersen

Hvor godt kender du egentlig sekretariatsmedarbejder Henriette Andersen? Henriette sidder med en bred palette af opgaver, hvor fællesnævneren er, at ingen dage er ens og et ryddet fyraftensskrivebord ikke er ensbetydende med, at det ser sådan ud den næste dag.

Læs lidt om LHN’s sekretariatsmedarbejder Henriette Andersen, hendes fritidsinteresser og selvfølgelig om hendes arbejde her hos LHN.

Hvad sidder hun egentlig og laver ved den computer, hvor der hverken er installeret Ø90 eller Mark Online og hvorfor ser man hende nogle gange sidde og snakke med sig selv, mens hånden kører febrilsk gennem håret? Faktisk præcis som i skrivende stund hvor hun forfatter endnu en tekst, men denne gang om sig selv.

Hvis jeg tænker over, hvad en god arbejdsdag er, er svaret soleklart. Det er at gå i gang med opgaver man ikke i første omgang har et facit på, men som alligevel går op i en højere enhed og ender med et færdigt resultat og det kan være alt lige fra et kursus, et skriv, et produkt eller en færdig projektplan. Eller det kan være et besøg på Axelborg, hvor kommunikationsnetværket mødes og der snakkes om landbrugets klimaaftryk og om hvordan vi formidler resultaterne.

Det kan også være noget så simpelt, som at fange det rette motiv i kameralinsen til en artikel, der skal produceres eller at lave et opslag på Facebook eller på vores hjemmeside, som får folk til at reagere. Og det kan dreje sig om en projektstyring, som munder ud i et vellykket dyrskue med mange glade gæster i teltet eller et besøg i LHN-huset af en flok entusiastiske unge og måske kommende landmænd. Det kan være at nørde i regneark, være LHN-husets koordinator for Åbent Landbrug eller administrere tilskudsordninger. Dage og opgaver er alsidige.

Hos LHN planlægger vi selv vores arbejdsdag og med den frihed følger selvfølgelig også et ansvar, som jeg godt kan lide. Opgaverne er alsidige, svære, nemme, trælse eller spændende, men det vigtigste er at være forberedt på de opgaver, man har planlagt, men samtidig at kunne klare de altid tilstedeværende her og nu opgaver. Det er i hvert fald vigtigt at kunne tage hjem til fyraften og vide, at man gjorde sit bedste.

Henriette er 58 år og bor sammen med Viggo og deres datter Mette på 19 år nabo til Sølsted Mose, hvor Fugleværnsfonden i dag ejer 103 hektar af den i alt 255 hektar store hede- og højmose. Det er en fornøjelse at gå en tur i mosen og selvfølgelig helst med kameraet over skulderen, for hvad nu hvis stæreflokken gjorde som håbet eller tranerne dansede på engen og man stod uden.

Jeg er vild med crossfit og vi er så heldige i vores lille by, at have to energiske unge mennesker, der har startet et crossfit lokale op med både inde og ude træning, så det er bare op på jernhesten, rundt i svinget og til venstre, så er man der. Jeg er aktiv kajakroer og nyder især udeliv og sommeren, der også bruges på Tønder Festival som frivillig B-leder.

Jeg har været ansat i 12 år og trives med alle de mange forskellige opgaver, man støder på i sekretariatet og kommunikationsafdelingen. Men det allerbedste er at have travlt og at have så gode kolleger, som vi har her i LHN-huset.

Faglige kompetencer

Kommunikation

Markedsføring

Webmaster/SoMe

Projektilskud/administration

Kurser/arrangementer

Projektledelse

Fotograf

Uddannelse

Planteavlsteknikker

Projektledelse


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!