Mød LHN’s juniordriftsrådgiver Thor Post Andersen

Publiceret 26. august 2020

Hvor godt kender du egentlig vores nye juniordriftsrådgiver og er der en særlig kompetence, du ikke kender til? Du har måske mødt ham over telefonen, hvor der er blev snakket benchmarking og fraktilanalyse, men hvem er han egentlig, og hvordan endte han hos LHN? Læs lidt om Thor, hans fritidsinteresser og selvfølgelig om hans arbejde her hos LHN.

Thor er 26 år og bor ved Løgumkloster, hvor han er opvokset på et økologisk landbrug med jerseykøer og han kender derfor til hverdagen på et landbrug. Interessen for landbruget har altid været der, men måske ikke helt i den retning, som ender ud i landbrugsskole og eget landbrug. Thor gik i stedet og funderede over, hvordan de mange arbejdstimer på bedriften kunne byttes til det bedst mulige økonomiske resultat, eller som Thor selv siger; ”Konverter fysisk arbejde til god økonomi”.

En tankegang der bragte ham til både på IBA Erhvervsakademi Kolding og UCL Erhvervsakademi Odense, hvor han læste økonomi og management. Men hvorfor blev det så lige LHN og LHN’s kunder, der nu kan få gavn af hans tankegang; ”Konverter fysisk arbejde til god økonomi”?

Man kan fjerne en sønderjyde fra Sønderjylland, men aldrig det sønderjyske fra en sønderjyde

Thor ville hjem til Sønderjylland og kendte allerede til LHN som et sted, hvor man får lov til at udvikle sig og ikke bliver låst fast på ét bestemt område. Han havde kun hørt godt om LHN og vidste, at en rådgiverrolle her ville indebære mange forskellige berøringsflader. Og det fik han i den grad også at mærke fra dag et. Han har været rundt i huset, siddet ved assistenterne, været med til kunde- og bankmøder og er en del af LHN’s sundhedsteam.

At han blev en del af sundhedsteamet, kom helt af sig selv. Han er nemlig vild med idræt og dyrker selv fitness og løb fem til seks gange om ugen samtidig med hans store interesse for fodbold, hvor han har trænet U-15 og U-12 elitehold.

Er der mere tid til overs, så griber Thor til bøgerne og her er det især det historiske, der har hans interesse. Det har resulteret i flere ture, hvoraf den seneste gik til Historiecenteret Dybbøl Banke. Spørger man Thor, hvor den næste historie-rejse bringer ham hen, svarer han uden at tøve, at det helt bestemt må blive til byen Rom.

På arbejdet starter dagen klokken 8.00 med en kop kaffe eller tre som nydes i selskab med de mange mails og telefonopkald, der optager det meste af formiddagen. Egentlig vil Thor allerhelst have sin egen kaffemaskine tæt på skrivebordet og som han selv udtrykker det; ”Hvis jeg bare kunne tage en frisk kop fra maskinen bag mig, så skal jeg jo ikke bruge tid på at hente”.

Thor har været ansat ved LHN siden 1. februar og trives med jobbet på grund af det tætte kollegiale forhold, der er i huset. ”Vi er gode til at sparre med hinanden og uanset hvem jeg går til, så er der altid én der kan hjælpe” fortæller Thor.

Faglige kompetencer

Regnskabsanalyse

Benchmarking

Uddannelse

Organisationskultur, ledelse og udvikling på UCL

Financial Controller

Thor Post Andersen

Thor Post Andersen
Driftsrådgiver, Klima- og bæredygtighedsrådgiver

Dir. tlf.: 73642917
Mob.: 24787390
E-mail: tpa@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!