Mød LHN’s pedel Jette Erichsen

Publiceret 19. august 2020

Hvor godt kender du egentlig LHN husets pedel? Det er hende, som sørger for at holde huset skinnende rent, gøre klar og servicere til husets møder, indrette arbejdspladser og sørge for god kontakt til en række af husets leverandører eller sagt på en anden måde; hun får huset til at fungere på bedste vis.

Læs lidt om LHN’s pedel Jette Erichsen og få også lidt at vide om hendes fritidsinteresser.

Jette har været ansat hos LHN i 24 år og hun kan lide de mange forskellige opgaver, man møder i et hus som LHN. Ingen dage er ens og man kan aldrig helt vide, hvordan dagen ender. ”Men så længe opgaverne bliver løst og jeg kan gøre nogle tilfredse, så er jeg selv rigtig godt tilpas”, fortæller Jette.

Jette er født og opvokset på en ejendom tæt på Tinglev og bor i dag stadig i nærområdet og det betyder at Jette kender mange af LHN’s medlemmer og kunder fra sin opvækst.

Ikke nok med at Jette passer LHN-huset, hun lejer også husets mødelokaler ud og som hun siger; ”Slip for bøvlet med forplejning, opdækning, ledninger der driller og it-opkobling – den klarer jeg”. Man kan lade Jette klare alt det praktiske og det uanset om der lejes et mødelokale til 2 eller til 80 personer. Hun sørger for at gøre lokalet klar, afhængig af de ønsker hun har modtaget.

Jette er en travl kvinde, der møder op, før hønsene står op. Klokken 4.00 låser hun dørene til LHN-huset op, får luftet ud, gjort rent, ordnet kaffemaskine, planlagt resten af sin dag og alt det andet, der skal på plads, inden husets øvrige medarbejdere møder ind. Men hun er ikke altid alene de tidlige morgenstunder. Det sker, at der har forvildet sig en fugl eller et firben ind på gangene og den skal ud, inden der mødes ind.

Jette har ikke kun travlt i arbejdstiden. I sin fritid arbejder hun som frivillig indenfor BDN og SP og så er der er bestyrelsesarbejdet ved ringridderforeningen i Bajstrup, hendes store have, som skal passes, stavgang, de mange cykelture eller et smut  til stranden. Men en ting er dog sikkert - Jettes voksne børn og de tre børnebørn har førsteprioritet  og mon ikke børnebørnene kan få Oma til hvad som helst.

Faglige kompetencer

Klargøring møder med opdækning                 

Udlejning af lokaler                  

IT-udstyr til møder                   

Planlægning

Uddannelse

Butiksassistent

Jette Erichsen

Jette Erichsen
Pedel

Dir. tlf.: 73643003
Mob.: 22295979
E-mail: jc@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!