Mød LHN’s regnskabsassistent Hildegart Grodon Iversen

Publiceret 10. september 2020

Hvor godt kender du egentlig din regnskabsassistent? Hildegart sidder med alle former for regnskabsbilag, er mentor for vores nye elever og har selvsagt en stor erfaring indenfor faget. Men hvem er hun egentlig, og hvordan endte hun hos LHN?

Læs lidt om Hildegart Grodon Iversen, hendes  fritidsinteresser og selvfølgelig om hendes arbejde her hos LHN.

Hildegart er fra landet og allerede som barn lærte hun at hjælpe til på forældrenes gård, hvor stalden var fyldt med malkekøer. Hendes far fik dengang lavet regnskab ved LHN og da Hildegart var 18 år og færdig med real- og handelsskole, mente regnskabskonsulenten, at hun skulle søge en stilling ved LHN. Der var ikke problemer med Hildegarts talforståelse, da hun allerede havde ført forældrenes kassebog i mange år.

”I 1978 blev jeg så ansat som elev ved LHN og jeg må sige, at tiderne har ændret sig meget siden. Først konterede vi kassebogen med blyant og så tastede vi tallene ind via en elektrisk regnemaskine, som herefter udskrev regnskabet på en rulle. Denne rulle skulle sendes til Det Faglige Landscenter, som i dag hedder SEGES. To til tre dage efter kom årsregnskabet retur og kunne herefter sendes til landmanden”, fortæller Hildegart.

I dag foregår alt elektronisk via programmet Ø90 og Summax og regnskaberne er ikke blevet mindre og bestemt heller ikke mere overskuelige. Derfor sidder Hildegart og hendes kolleger også fra januar til juli og har meget travlt med at få gjort alle årsregnskaber klar og lige derefter skal de forskudte regnskaber gøres færdig. Samtidig skal Hildegart sørge for at oplære LHN’s nye elever; en opgave hun sætter stor pris på.

”Jeg har været i gamet i mange år og ved hvor vigtigt det er at være akkurat, at have en god kontakt med mine kunder, men også at have en god  viden om landbrug. Som mentor for nye elever vil jeg meget gerne give denne erfaring videre”, siger Hildegart og fortsætter; ”Det er så vigtigt at gå hjem og vide man gjorde det bedste man kunne”.

Hildegart er 60 år, bor i Bedsted og nyder at være mor til 2 og bedstemor til 3 børnebørn. Samtidig bliver der plads til både havearbejde, badminton, frivilligt arbejde som revisor i Bedsted vandværk og tid til at svinge golfkøllen om sommeren, så det er ikke kun på arbejdsfronten der er travlt.

Skulle der være en lille ledig stund, ringer Hildegart til børnene og siger; ”Kåmme i it jem te narre i javten”? Og mon ikke både børn og børnebørn holder af bedstemors gryder og hendes gode humør?

”Jeg holder af mit job her ved LHN, som jeg har haft siden 1978 og trives når jeg får lavet opgaven korrekt og kunden er tilfreds. For mig er det vigtigt at have gode kolleger at sparre med og selv at kunne give”, fortæller Hildegart.

Faglige kompetencer

Kontering

Regnskabsafslutning

Summax

Virksomhedssekretær

Mentor

Uddannelse

Regnskabsassistent

Hildegart Grodon Iversen

Hildegart Grodon Iversen
Regnskabsassistent

Dir. tlf.: 73642903
E-mail: hgi@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!