Mød LHN’s regnskabsassistent Ilse Frisk

Publiceret 26. november 2020

Hvor godt kender du egentlig din regnskabsassistent Ilse Frisk? Ilse sidder med regnskabsbilag, Summax, årsrapporter og skatteregnskaber. Men hvem er hun egentlig, og hvordan endte hun hos LHN….igen?

Læs lidt om LHN’s regnskabsassistent Ilse Frisk, hendes  fritidsinteresser og selvfølgelig om hendes arbejde her hos LHN.

Ilse er en rigtig god bekendt i LHN, idet hun kom i lære som elev i 1979 og efter 2 år stod hun med beviset for, at hun var uddannet regnskabsassistent. Der var meget kollegaoplæring dengang og arbejdspladsen må have været god, for hun blev hos os i 27 år, hvorefter der var et sidespring til en nabolandboforening.

”Jeg kan godt lide nye udfordringer og ville prøve to arbejdspladser og derfor rejste jeg fra LHN dengang, men ønskede så at komme tilbage eller kald det bare hjem igen”, fortæller Ilse.

”Og jeg skal da lige love for, at jeg kom hjem, men jeg var faktisk lidt nervøs, for var det ligesom dengang og hvordan ville jeg blive taget imod, men nervøsiteten blev straks bragt til skamme. Der var de samme finurligheder og sjove egenskaber hos mine tidligere kolleger og selvom der selvfølgelig var kommet mange nye regnskabsassistenter, blev jeg taget imod med rigtig mange smil i den gruppe”, siger Ilse.

Ilse elsker tal og som hun selv udtrykker det, så allermest når regnskabet stemmer. Lysten til at jonglere rundt med tallene har også betydet, at Ilse efterfølgende har videreuddannet sig med flere merkonomfag indenfor intern- og eksternt regnskab. I dag har Ilse sin egen kundegruppe og faktisk har hun fået nogle af sine ”gamle” kunder igen, da hun startede i foråret 2020.

”Det var så vildt at få sine egne kunder tilbage igen og på et tidspunkt, håber jeg at komme ud til dem alle for at danne mig et indtryk af bedriften og så kan kunden jo også se kamelen”, griner Ilse, som er overbevist om vigtigheden i, at kunde og assistent kender hinanden på det professionelle plan.

Når man spørger Ilse om hvad en god arbejdsdag er, svarer hun, at det er at få gjort tingene korrekt, at få beregnet momsen og at få regnskabet sendt til kunden og ikke mindst at være forberedt. ”Hos LHN styrer vi selv vores arbejdsdag og det giver os lyst til rettidig omhu og planlægning. Det ansvar kan jeg godt lide”, fortæller Ilse.

Også på hjemmefronten holder den 60-årige Ilse af udfordringer. Hun bor på Kalvø ved Genner med hav og luft omkring sig og hun har altid gummistøvler og regnbukser med i bilen, hvis man nu bliver overrasket af højvande, når man er på vej over den lille dæmning til øen, som huser i alt 8 personer. Hun spiller tennis, golf og badminton, cykler gerne 40-50 km eller løber en tur, hvis hun da ikke lige er til udendørs træning eller sejler en tur i kajakken. Og når det så bliver rigtig koldt, så vinterbader hun.

”Jeg har nu 40 års erfaring med regnskab og er stadig glad for at arbejde med tal. Jeg trives hos LHN og er meget glad for det tætte kollegiale forhold, vi har i huset og så er vi gode til at hjælpe hinanden i spidsbelastningsperioderne”, afslutter Ilse.

Faglige kompetencer

Kontering

Regnskabsafslutning

Summax

Årsrapporter

Skatteregnskaber

Uddannelse

Regnskabsassistent

Merkonomfag

Ilse Frisk

Ilse Frisk
Regnskabsassistent

Dir. tlf.: 73642949
E-mail: if@lhn.dk


Relaterede nyheder

Få vores nyheder direkte i din indbakke!