Mød LHN’s regnskabsassistent Kirsten Petersen

Publiceret 7. januar 2021

Hvor godt kender du egentlig din regnskabsassistent? Kirsten Petersen konterer, arbejder med Summax og laver regnskabsafslutning. Men hvem er hun egentlig, og hvordan endte hun hos LHN? Læs lidt om Kirsten, hendes  fritidsinteresser og selvfølgelig om hendes arbejde her hos LHN.

Kirsten er fra landet og sammen med sine fire søskende, hjalp hun gerne til på gården, men det var først da storebrødrene flyttede hjemmefra, hun begyndte at hjælpe med at køre korn fra i høsten.

”Egentlig ville jeg også hellere lege og senere være sammen med mine venner, men det var helt naturligt og sjovt at hjælpe. Derfor har jeg også vores søn Christian med, når vi besøger bedriften. Han er lige fyldt 1 år, men der er allerede store julelys i øjnene på ham, når han er med bedstefar på mejetærskeren eller andet der larmer og oser”, siger Kirsten.

Kirsten har en 2-årig HG fra handelsskolen og selvom hun gennem hele sin skoletid har været glad for tal, så var det især handelsskolen, der fik vakt hendes interesse for kontor, økonomi og regnemaskiner.

”Jeg blev ansat i 2011 og var så heldig at Hildegart Grodon Iversen blev min mentor i oplæringsperioden. Hun er en af vores meget erfarne regnskabsassistenter og har oplært mere end 10 elever gennem tiden. Altid tålmodig og så har hun en fantastisk positiv måde at kunne forklare ting på”, fortæller Kirsten.

Kirsten tjekker altid sin mail som noget af det første, når hun møder ind og der er tit hasteopgaver, som skal løses, inden hun går i gang med dagens bilag og kontering. Men hun kan lide at have travlt og er ikke bange for nye opgaver og derfor vil hun også gerne ud af huset for at besøge sine kunder.

”Jeg håber, at der med tiden bliver plads i min kalender, så jeg også kan komme ud til mine kunder. Det er vigtigt at lære hinanden og bedriften at kende, så man hele tiden kan være på forkant og følge op. Det går bare så stærkt i dag, og man kan lynhurtigt komme bagud”, siger Kirsten.

”Jeg håber også at få mange kunder, der vil bruge Summax. Det er et digitaliseret bilagsarkiv, der kan spare mine kunder for tid og da tid er penge, vil jeg gerne fortælle dem meget mere om dette system”, fortæller Kirsten.

Kirsten er 30 år og bor sammen med Kevin og sønnen Christian på 1 år og som så mange andre småbørnsfamilier, er travlhed et kendt begreb. Familien bor i Løgumgårde tæt på åen med udsigt over engarealerne.

Kirsten interesserer sig for meget for håndbold og har selv spillet i mange år. Faktisk har hele familien altid spillet håndbold og med 4 søskende hvoraf storebror i dag spiller i den franske håndboldklub Istres, kunne de selv stille et hold, når der var sommerfest i byen.

”Jeg er meget glad for mit job her ved LHN. Der bliver taget hensyn til hinanden og fordi vi er en mindre virksomhed, er der aldrig langt fra at bede om hjælp til man får den. Og så har vi et fantastisk sammenhold i vores assistentgruppe, hvor alle giver den ekstra gas, når vi har travlt”, afslutter Kirsten.

Faglige kompetencer

Kontering

Regnskabsafslutning

Summax

Uddannelse

Handelsskole (2-årig HG)

Regnskabsassistent

Kirsten Petersen

Kirsten Petersen
Regnskabsassistent

Dir. tlf.: 73642907
E-mail: kp@lhn.dk


Relaterede nyheder

Få vores nyheder direkte i din indbakke!