Mød LHN’s regnskabsassistent Maja Klein Wassink

Publiceret 24. september 2020

Hvor godt kender du egentlig din regnskabsassistent? Maja sidder med regnskabsbilag, kører ud som virksomhedssekretær og er en del af LHN’s deltidsteam. Men hvem er hun egentlig, og hvordan endte hun hos LHN? Læs lidt om LHN’s regnskabsassistent Maja Klein Wassink, hendes  fritidsinteresser og selvfølgelig om hendes arbejde her hos LHN.

Maja er 31 år, er gift med Morten og de har to små piger, som begge er vilde med husdyrholdet af høns og ænder, der holdes i den store baghave hjemme og det lille hold Dexter kvæg, som er på forældrenes ejendom.

Majas helt store interesse er dyreholdet og især de fire stk. Dexter kvæg, som består af 2 køer, en kviekalv og en tyrekalv. Interessen går langt tilbage og er allerede givet videre til de to små piger, Anna på 3 år og Tessa på 1 år, som også har valgt navne til kvæget; nemlig Hanne, Jolly, Clara og Ib.

Det er ikke så mærkeligt at interessen ligger hos kvæget, da Maja er vokset op på en gård, hvor de første 4 år var i Holland og siden i Danmark, men Maja snakker stadig flydende hollandsk og det er en stor hjælp for vores hollandske kunder. Hun er uddannet som jordbrugsteknolog med speciale i kvæg, men hun endte alligevel hos LHN som elev, hvor hun blev færdig som regnskabsassistent i 2013. Den første uddannelse er ikke spildt på nogen måde, da Maja oplever en fordel ved at have denne baggrundsviden om landbruget.

Majas første opgaver er at få tjekket mail-indbakken og herefter skal de andre opgaver løses. Der skal holdes orden i kunders bilag og de skal konteres, så regnskabet kan sendes videre ned til skatterådgiverne.

”Jeg kunne godt tænke mig, at mange flere af vores kunder brugte Summax, som er et system, der virkelig gør det nemt for dem. Helt ærligt, hvor spændende er det egentlig med alle de bilag, som skal printes, gemmes og sendes?  Så hvorfor ikke bare nøjes med at se dem én gang og med 2 klik få dem gemt på E-arkivet, hvor både vi og kunden altid kan finde dem” fortæller Maja.

Når arbejdsdagen er slut, henter Maja børnene og så er det ud på gården, hvor dexterkvæget er opstaldet sammen med malkekøerne. Her får Anna og Tessa lov til at fodre kalve med Oma, skubbe foder ind til køerne og en tur med Opa, når der køres med fodervognen.

Der er nok at se til i den lille familie, hvor Morten også har frivilligt arbejde som kaptajn på Tinglev brandstation og Maja nu er en del af forældrerådet i børnehaven. ”Når man interesserer sig for børnehaven, som har de små mennesker mange timer om dagen og også gerne vil have indflydelse, så må man bruge tid på det”, siger Maja

”Jeg har været ansat i 9 år og trives med mine kolleger, fordi vi er gode til at samarbejde og sparre med hinanden. Jeg kan lide at det er så nemt at komme rundt i LHN-huset til alle mine kolleger, når der er opgaver, der skal løses her og nu. For mig er den gode kundeservice vigtig”, fortæller Maja.

Faglige kompetencer

Kontering

Regnskabsafslutning

Summax

Taler hollandsk

Uddannelse

Regnskabsassistent

Jordbrugsteknolog Dalum med speciale i kvæg

Maja Klein Wassink

Maja Klein Wassink
Regnskabsassistent, Virksomhedssekretær

Dir. tlf.: 73642901
E-mail: mkw@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!