Mød LHN’s regnskabselev Sarah Vilhelmsen

Publiceret 21. januar 2021

Hvor godt kender du egentlig LHN’s nye regnskabselev Sarah Vilhelmsen? Sarah er i gang med sin oplæring som regnskabsassistent og der er mange nye programmer og opgaver at få styr på. Men hvem er hun egentlig, og hvordan endte hun hos LHN?

Læs lidt om Sarah Vilhelmsen, hendes  fritidsinteresser og selvfølgelig om hendes arbejde her hos LHN.

Sarah kender til landbruget, da hun er vokset op på en mælkeproduktionsejendom i Ellum ved Løgumkloster. Som barn tog hun altid del i arbejdet og holdt især af at være med på traktoren og at passe kalvene samt de 8 heste, der dengang var på bedriften.

Sarah er oprindelig uddannet som dyrepasser og social- og sundhedshjælper og har arbejdet med dette samt andre job inden hun besluttede sig for at videreuddanne sig. Hun ville arbejde på et regnskabskontor og derfor gennemførte hun en 2-årig erhvervsrettet EUX-uddannelse.

”Da jeg havde fået min EUX-eksamen, søgte jeg stillingen som elev hos LHN og jeg er præcis på den hylde, jeg gerne vil være. Jeg er så heldig at have Hildegart Grodon Iversen som min mentor. Hun er altid tålmodig, kan forklare tingene så man forstår og så siger hun altid, at jeg bare skal spørge når jeg er i tvivl. Det er virkelig rart”, fortæller Sarah.

Sarah lægger ikke skjul på at hun nyder sin læretid her ved LHN og at hun allerede nu kan gøre brug af sine meget tidligere erfaringer indenfor landbruget, når hun enten skal snakke med en kunde eller kontere beløb på den rigtige konto.

”Jeg kender til de forskellige fagbegreber og derfor er de forskellige fakturaer nemme for mig at placere i regnskabsprogrammet. Men er jeg alligevel i tvivl og skal have fat på kunden, så ved jeg jo også godt, er det bedst at ringe ved kaffetid og ikke lige midt i eftermiddagsmalkningen”, siger Sarah.

En elevuddannelse tager 2 år at gennemføre og i den periode skal Sarah selvfølgelig arbejde her i LHN-huset, men der vil også være uger, hvor hun skal tilbage på skolebænken og uddannelsen afsluttes med en eksamen samt en opgave, der skal forsvares, før Sarah kan kalde sig regnskabsassistent.

Sarah er 35 år og bor i Ellum sammen med sin kæreste Peter og deres 2 piger, Johanne på 8 år og Mathilde på 10 år. Familien er vilde med mountainbike og sammen med den lokale cykelklub bliver der trampet mange km på de forskellige mountainbike spor og det er ikke kun i lokalområdet. ”Harzen var absolut en oplevelse, og selvom det ikke er ”Tour de France-bjerge”, så er det godt nok nogle voksne bakker i et naturskønt område”, fortæller Sarah

I sin fritid sidder Sarah i bestyrelsen i Løgumkloster cykelklub og sammen med Peter har de en lille cykelbutik, Ellum Bike Shop, som drives på hobbyplan, hvor Sarah styrer bogføringen.

”Jeg har været ansat som elev her hos LHN i 3 måneder nu, men jeg kan allerede nu sige, at jeg trives og er glad for det tætte kollegiale forhold, vi har her i huset. Der er plads til alle, og jeg går aldrig forgæves, når jeg vil spørge om noget”, siger Sarah.

Faglige kompetencer

Landbrug

Regnskab

Uddannelse

2-årig erhvervsrettet EUX

Sarah Vilhelmsen

Sarah Vilhelmsen
Elev regnskabsassistent

Dir. tlf.: 73642922
E-mail: sav@lhn.dk


Relaterede nyheder

Få vores nyheder direkte i din indbakke!