Mød LHN’s skatterådgiver Carina Berndsen

Publiceret 1. oktober 2020

Hvor godt kender du egentlig din skatterådgiver? Er der en særlig kompetence, du ikke kender til og som er lige noget for dig?

Carina elsker at arbejde med tal og økonomi og er en af de få absolut ikke kaffedrikkende medarbejdere hos LHN. Du møder hende i telefonen, på kontoret eller hjemme hos dig selv, hvor der snakkes skatteregnskab og opgørelse, men hvem er hun egentlig, og hvordan endte hun hos LHN? Læs om Carina, hendes fritidsinteresser og selvfølgelig om arbejdet i LHN-huset.

Carina kom til LHN i 2016, da hun opdagede, man søgte en skatterådgiver og efter mange år ved SKAT, var tiden inde til at prøve noget nyt, så farvel til paragrafrytteri og goddag til personlig kontakt. ”At sidde sammen med kunden enten her i LHN-huset eller hjemme på ejendommen, giver mig et virkelig godt udgangspunkt for den personlige rådgivning, da vi både gennemgår regnskabet, men også får klaret en del smalltalk”, fortæller Carina.

Det er vigtigt for Carina at kende til den produktionsgren kunden har, og derfor sætter hun stor pris på de personlige regnskabsmøder. Det er her man kan snakke om fremtid og komme den regnskabsmæssige fremtidsplanlægning i forkøbet som f.eks. en virksomhedsordning, hvor opsparingen skal forvaltes, så kunden ikke kommer til at betale topskat.

”Men der kan også være planer om at sælge ejendommen og her laver jeg så en ejendomsavance opgørelse for at beregne den lavest mulige skat ved et salg. Jeg skal ofte på jagt efter rigtig mange bilag og det kan nogle gange være et lidt større detektivarbejde, som ofte starter i kælderen med de gamle regnskaber, skøder og papirer, der alt sammen danner grundlag for den samlede udvikling over ejendommen. En god planlægning kan betyde, at der spares mange penge i skat, når salget sker”, fortæller Carina.

Carina er 45 år, bor sammen med Michael og de har 3 børn i alderen 9-14 år. Det er en familie med håndbold i blodet, da både Carina og Michael selv har spillet håndbold i mange år og nu to af børnene. Men håndbolden er dog ikke helt lagt på hylden. Michael er træner for U9 og U15 og Carina træder ofte til i taxarollen, når der trænes og spilles kamp.

Børnenes skolegang, familieture, et weekendophold med veninderne eller en ferietur er alt sammen noget Carina prioriterer meget højt.

”Gode arbejdskolleger og at have et godt socialt samvær betyder alt. Jeg er meget glad for mit arbejde, nyder den tætte kundekontakt og at finde de rigtige løsninger for hver enkelt af mine kunder”, fortæller Carina.

Faglige kompetencer

Ejendomsavance opgørelse

Skatteregnskab

Forskudsopgørelse

Uddannelse

Diplomuddannelse skatterevisor


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!