Mød LHN’s skatterådgiver Christian Festersen

Publiceret 22. oktober 2020

Du har mødt ham mange gange, men hvor godt kender du egentlig din skatterådgiver. Læs om LHN’s skatterådgiver Christian Festersen og få lidt at vide om hans fritidsinteresser og selvfølgelig om hans arbejde her hos LHN.

Du møder ham i telefonen, hjemme på din bedrift eller her hos LHN og I snakker hardcore moms- og  skatterådgivning.

Christian er 62 år og bor på en landejendom ved Søgård sammen med sin kone Inge. De voksne børn er alle flyttet hjemmefra, men til gengæld er der liv i huset, når børnebørnene kommer på besøg. Og dem er der mange af nemlig fire børnebørn og tre snart fire bonusbørnebørn.

Han er fra landet og voksede op på en landbrugsejendom med køer, svin og planteavl. Men hvorfor endte landmandssønnen her hos LHN, når han nu gerne ville have været landmand og faktisk også blev det med erhvervelse af det grønne bevis? Manden var simpelthen blevet glad for tal og han ville læse videre til regnskabstekniker. Under sin uddannelse var han i praktik ved LHN og med en afsluttet hovedopgave og et nyerhvervet eksamensbevis, søgte han stillingen som økonomirådgiver og blev ansat i 1982.

”Da jeg blev ansat hos LHN, lærte jeg som noget af det første at kontere kassebogen og det foregik på den gammeldags måde med blyant. Vi lavede også regnskabsafslutningen manuelt for derefter at taste tallene ind på en elektronisk regnemaskine. Resultatet skulle sendes til Det Faglige Landscenter, som i dag hedder SEGES og det kom retur et par dage efter, så vi kunne sende det til landmanden”, fortæller Christian.

”I dag foregår det heldigvis digitalt og det er blevet langt mere interessant, fordi vi får så mange flere muligheder og kan opstille flere scenarier på en gang. I samarbejde med landmanden vælger vi det, som giver ham de bedste muligheder og en fremadrettet skattestrategi”, siger Christian.

Når Christian ikke jonglerer rundt med tal, moms og skattestrategier, jonglerer han rundt på dansegulvet med sin frue Inge, hvor der læres dansetrin til både standarddans og en Cha-cha-cha og som han selv udtaler; ”Det er sjovt at lære noget nyt og så er det hyggeligt at være sammen med andre, der har samme interesse og kan lide de musikalske toner”.

Havearbejde, løbeture og crossfit er bestemt ikke noget Christian beskæftiger sig med, men til gengæld går han på jagt – rigtig meget jagt, hvad trofæer og fyldte frysere også kan bevidne. Det er især riffeljagten, der har hans store interesse og at være en del af naturen og mærke glæden ved at opleve dyrene, er noget af det bedste han ved. ”Så crossfit I bare alt det I vil i lukkede lokaler, jeg får min i naturen”, siger Christian og griner højlydt.

”Jeg har været ansat siden 1982 og det vigtigste for mig er, at kunderne altid får den bedste rådgivning og får lagt den rigtige skattestrategi. Jeg kan lide at have travlt og er heldig at have så mange dygtige kolleger, som også altid er klar til hjælpe vores kunder”, afslutter Christian.

Faglige kompetencer

Skat

Moms

Udenlandsk beskatning

Uddannelse

Regnskabsteknikker

Christian Festersen

Christian Festersen
Skatterådgiver

Dir. tlf.: 73642914
Mob.: 24277544
E-mail: cf@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!