Mød miljø- og naturrådgiver Louise H. Riemann

Hvor godt kender du egentlig din rådgiver? Er der en særlig kompetence, du ikke kender til og som er lige noget for dig? Læs lidt om LHN’s Miljø- og Naturrådgiver Louise H. Riemann og få blandt andet lidt at vide om hendes fritidsinteresser og om jobbet hos LHN.

Miljø- og Naturrådgiver Louise H. Riemann har altid vidst, at hun skulle arbejde med noget, der har med naturen at gøre, men var usikker på, om der skulle læses til agronom eller biolog. Hun valgte den 3-årige grunduddannelse til agronom og fik sin bachelor, som hun herefter supplerede med en 2-årig uddannelse som Landskabsforvalter. Da Louise var færdig med sin uddannelse, var der ikke langt fra en volontørstilling ved en landboforening, til hun søgte jobbet som miljørådgiver ved LHN.

Louise er 38 år og bor ved Haderslev sammen med sin mand og to børn på 8 og 12 år. Der bliver lagt tid og kræfter i børnenes skolegang og derfor deltager hun bl.a. også i forældrerådet på skolen. Og når der er fri fra job og skole, så bruges meget af fritiden i sommerhuset ved stranden. Med job, familie, skole og sommerhus, så skulle man tro at der ikke blev tid til megen idræt, men der dyrkes både løb og CrossFit af den tidligere konkurrencesvømmer.

På jobbet er der ingen dage, der ligner hinanden og Louise ved aldrig helt hvad der venter på mailen eller som telefonopkald. Der er selvfølgelig altid de faste igangværende miljøsager, men det sker ofte, at Louise skal ud af huset for at løse en her og nu opgave hos en kunde. I forårssæsonen hjælper Louise planteavlsrådgiverne med både hektaransøgninger og gødningsregnskab og så er der selvfølgelig de mange møder, som hun deltager i fx med myndigheder og som rådgiver i  Sønderjyske Vandløb.

Louise har været ansat hos LHN i 11 år nu og hun kan lide de mange forskellige opgaver indenfor faget natur, miljø og planteavl. Men som Louise selv siger, så er det allerbedste ved jobbet, når hun i samarbejde med kunden får løst problemerne.

Faglige kompetencer

Miljøgodkendelse og tilladelser til husdyrbrug
Rådgivning vedrørende natur
Vandløb
Alle former for tilskudsordninger
Dialog med myndighederne/kommuner
Betalingsrettigheder
Markvandsboringer

Uddannelse

Agronom bachelor Landskabsforvalter fra KU

Louise H. Riemann

Louise H. Riemann
Miljø- og Naturrådgiver, Udtagningskonsulent

Dir. tlf.: 73642915
Mob.: 24776728
E-mail: lhr@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!