Nemt og enkelt - få lavet den lovpligtige APV

Sammen med Arbejdsmiljøkonsulent Marianne Norup fra SEGES og Drifts- og strategirådgiver Frank Andersen, LHN får du nu muligheden for at lave din helt egen APV (Arbejdspladsvurdering).

Langt de fleste ved, at arbejdspladser med ansatte skal have en APV, men vidste du, at der også skal laves en APV, hvis du har en skoledreng/pige ansat og at APV’en skal fornyes mindst hvert 3. år?

Komplet, enkelt og lovpligtig APV på kun 1½ dag

LHN kan tilbyde dig et 1½ dags kursus til en meget fordelagtig pris og herefter har du har du en APV, der opfylder alle lovkrav og som du selv har udfyldt ved hjælp af ganske enkle hjælpemidler.

Kurset afholdes ved LHN den 19. februar og den 7. marts 2019

Første kursusdag er tirsdag den 19. februar og vi mødes kl. 09.30 - 15.30. Sammen med arbejdsmiljøkonsulent Marianne Norup, SEGES og Drifts- og strategirådgiver Frank Andersen, LHN gennemgår vi:

  • Hvad er en APV?
  • Hvorfor den skal laves?
  • Hvordan laver du den på en enkel og billig måde?

Du går hjem med lidt hjemmearbejde, der består i at tage billeder af de steder på din bedrift, der kan/skal sættes fokus på.

Vi mødes igen torsdag den 7. marts kl. 10.00-14.30 og her tager vi en hurtig ”bordet rundt”. Dagen skal bruges til at få sat din APV sammen - vi er klar til at hjælpe dig.

Når dagen slutter, kan du gå hjem med en komplet, enkel og lovpligtig APV

Inddrag din/e medarbejder(e) – der gives rabat på kursusbeløb

For at få størst mulig effekt ud af forløbet er det vigtigt at inddrage dine(e) medarbejder(e) fra første færd. Når alle er engagerede og dermed en del af APV’en, er det lettere at holde den ajour. Sikkerhed og arbejdsmiljø er for alle

Familievirksomhed – dig uden ansatte

Er din bedrift en familievirksomhed, hvor kun familien arbejder eller hjælper til, er der intet krav om en APV. Men I har sikkert de samme udfordringer på landbrugets ”smertepunkter” vedrørende sikkerhed. Derfor er denne udgave af APV’en også en rigtig god ide for dig og familien.

Vi har viden, input og materiale klar til dig og efter endt kursus, går du hjem med din helt egen APV.

Alt dette inkl. forplejning og samvær med dine kollegaer får du for kun 3.000,- kr. ekskl. moms. Samlever/ægtefælle/ansat kan komme med til 50 pct. af prisen, så længe du selv deltager på kurset.

Se mere HER

Se hele program som pdf HER


E-mail:

TID OG STED

Tirsdag den 19. februar og torsdag den 7. marts 2019 ved LHN, Industriparken, 1, 6360 Tinglev

PRIS

3.000,- kr. ekskl. moms. Samlever/ægtefælle/ansatte kan komme med til 50 pct. af prisen, så længe du selv deltager på kurset.

Prisen er inkl. undervisnings-materiale og forplejning begge dage.

TILMELDINGSFRIST

Fredag den 8. februar kl. 12.00 til LHN på tlf. 73 64 30 00 eller på mail til lhn@lhn.dk

Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristens udløb.

Value cannot be null. Parameter name: value

Få vores nyheder direkte i din indbakke!