Nu er tilmeldingen til årsmødet for Landbrug & Fødevarer Planteproduktion åben

Det nyeste om planteproduktion, miljø og natur. Vælg mellem 88 sessioner, og sammensæt et program, som passer præcist til dig. Eksperter fra ind- og udland vil berige dig med nye forskningsresultater, teknologier, erfaringer fra praksis og udfordre dig til debat og nye tænkemåder.

Torben Hansen, formand for Landbrug & Fødevarer Planteproduktion, og Troels Toft, sektordirektør i SEGES, stiller skarpt på dansk planteproduktion og lægger op til debat.

Meteorolog Jesper Theilgaard spotter muligheder for nye alliancer for landbruget. Og landmand Martin Mogensen fortæller, hvordan han og hans kolleger på Go-Gris dagligt arbejder med at gøre en forskel.

Årsmødet er gratis for alle. MEN DU SKAL HUSKE AT TILMELDE DIG.

Efter årsmødet starter Plantekongres 2019. Over to dage vil du blive beriget med de nyeste forskningsresultater, teknologier og erfaringer fra praksis og netværk.

Du kan bl.a. møde:

Axel Månsson

"Vi vil være fleksible, innovative og friske": Axel Månsson fortæller, hvordan han har skabt en virksomhed ud fra den målsætning.

Kasper Thing Andreasen

Landbrugsstyrelsen har igangsat en pilotprojektordning med en række landmænd, der skal være med til at udvikle præcisionslandbrug som en dyrkningsform. Kasper Thing Andreasen er med i projektet og fortæller om sine erfaringer.

David C. Pedersen

Hvordan kan man få naturpleje og jagt til at spille sammen? Det vil radiovært på Radio24syv David C. Pedersen komme rundt om.

Jørgen E. Olsen

Dette års tørre og meget varme sommer viste tydeligt, hvordan tørke påvirker planteavlen. Tørke kræver dyrkningssystemer samt afgrøder med større tørketolerance. Hvordan vi kan tilpasse os et klima med mere tørke, vil Jørgen E. Olsen kommer ind på i dette indlæg.

Hent program her 

Tilmelding årsmøde plantekongres 2019

15. jan. 2019 09:00-16.25

16. jan. 2019 08.30-16:25

TILMELDING

Få vores nyheder direkte i din indbakke!