OPDATERING af LHN’s forholdsregler med hensyn til COVID-19

På baggrund af regeringens udmelding mandag den 23. marts har vi i LHN valgt at forlænge følgende forholdsregler:

En stor del af vores medarbejdere arbejder hjemmefra. Der er enkelte medarbejdere til stede på kontoret fra hver afdeling. Også vores reception er bemandet, så du fortsat kan ringe til os.

Dørene til LHN-huset er aflåst. Skal du aflevere materiale, skal du derfor ringe til vores reception på tlf. 7364 3000, når du står ved hoveddøren. Telefonnummeret står på døren til vores hovedindgang. Du kan også benytte vores postkasse ved hovedindgangen, hvis dit materiale ligger i en lukket kuvert. Du kan bede om at få kuverter med hjem. HUSK altid at skrive navnet på kuverten på den medarbejder, som skal have materialet. Receptionspersonalet vil tage imod materialet og de tjekker LHN’s postkasse flere gange dagligt.

I den næste tid vil afholdelse af fysiske møder ikke finde sted i LHN. Kundemøder afholdes som telefon- eller onlinemøder i så stor udstrækning, det kan lade sig gøre.

Alle arrangementer aflyses i første omgang til og med april. Vi sørger for løbende orientering via nyhedsmails, sociale medier og www.lhn.dk


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!