Se, om din grundbetaling er klar til udbetaling

Vi begynder på udbetalingen af grundbetaling, grøn støtte, støtte til unge nyetablerede landbrugere og ø-støtte 3. december 2019.

Du kan nu se, om din grundbetaling er klar til udbetaling i Tast selv-service. 

Læs her, hvordan du ser status på din udbetaling

Vi udbetaler fra 3. december 2019. Derefter udbetaler vi løbende. Er ansøgningen blevet klar senere end 28. november, vil du normalt få din udbetaling efter ca. en uge.

Hvis du under fanen Oversigter og breve, kan se, at ordningen Grundbetaling står klar til udbetaling, er vi færdige med at sagsbehandle din sag.

Hvis du har gæld til det offentlige, skal du være opmærksom på, at Gældsstyrelsen kan modregne i din udbetaling.

Status på sager, vi er ved at genoptage

Vi har i år været nødt til at genoptage 879 sager. Landmænd, som har sager, der er spærret pga. genoptagelse, kan ikke forvente af få udbetalt deres grundbetaling for 2019 i december. Vi arbejder på at lukke sagerne hurtigst muligt og udbetaler løbende, i takt med at vi afslutter dem. Hvis vi har genoptaget din sag, har du modtaget et brev om annullering af overdragelse af betalingsrettigheder fra os om det tidligere i år.

Sagerne er blevet genoptaget af to grunde: Vi har enten fundet fejl i de registrerede betalingsrettigheder, eller vi har, i enkelte sager, konstateret arealovertrædelser i tidligere ansøgninger.

Kilde: Landbrugsstyrelsen

Hans Henrik Post

Hans Henrik Post
Kundechef, Afdelingschef Planteavl, Økologi & Miljø

Dir. tlf.: 73642931
Mob.: 23847376
E-mail: hhp@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!