Sikkerhed i julegave - giv en svovlbrinte måler

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Mange landmænd arbejder med gylle uden at have nok fokus på risikoen for forekomst af svovlbrinte. En svovlbrinte måler sørger for at landmanden bliver advaret når koncentrationen af svovlbrinte er for høj – og dermed kan man undgå alvorlige ulykker.

Svovlbrintefaren opstår typisk i forbindelse med at gylle sættes i bevægelse – særligt ved håndtering af gylle, der har stået stille, frigives svovlbrinte når det sættes i bevægelse dvs. I forbindelse med udslusning af gylle, flytning af gylle ved pumpning eller omrøring.

Sådan reducerer du risikoen for svovlbrinteulykker:

Anskaf en svovlbrintemåler – og bliv bevidst om svovlbrinteniveauet ved gylleudslusning i dit konkrete anlæg

Afdæk særligt risikofyldte gyllehåndteringssteder i dit produktionsanlæg

Er der skader/fejlkonstruktioner i gyllesystemet, som kan udbedres

Er der placeringer, der er følsomme overfor vejret (vindretninger, vindtryk mm) og som udgør en særlig risiko, der kan minimeres fysisk eller via management.

Brug svovlbrintemåleren løbende i forbindelse med gyllehåndteringsarbejdet, den vil advare i risikosituationer – så du trygt kan arbejde med gyllehåndtering. Det usynlige bliver synligt/hørbart. Derfor skal du måle på det!

En svovlbrintemåler koster 1.595 kr. ekskl. moms. Udover svovlbrinte måleren får man en rådgivningssamtale med i købet, så man får den nødvendige viden om svovlbrinte måleren.

Måleren kan bruges både i kvæg og svinestalde.

Læs mere HER

Få vores nyheder direkte i din indbakke!