Sprøjtecertifikat, opfølgningskursus 2019

Med de lovpligtige opfølgningskurser får du den sidste nye viden inden for planteværn. Lovgivningen foreskriver at personer, der har et sprøjtecertifikat eller sprøjtebevis, og som køber og anvender plantebeskyttelsesmidler erhvervsmæssigt, skal gennemføre et opfølgningskursus hver 4 år.

Efter kursusdeltagelse udstedes et bevis, som du skal kunne fremvise, hvis Landbrugsstyrelsen kommer på besøg. Det er også nødvendigt at have et gyldigt opfølgningskursus for at kunne erhverve de nye kurser bla. Rottebekæmpelse på egen bedrift (R2-autorisationskurser).

Kurset afholdes som et AMU kursus med kviknummer: 557302819125 - Sprøjtecertifikat, opfølgningskursus i samarbejde med Kjærgård Landbrugsskole.

VIGTIGT - tilmeld via virksomheds NemID  

Der er kommet nye regler og derfor skal du selv tilmelde dig på EfterUddannelse.dk med din virksomheds NemID. I søge-bjælken kan du søge LHN-kurset frem på kviknummer. Klik på ”Tilmeld”.

Herefter kommer du til siden, hvor du skal indtaste oplysningerne om personen, der skal deltage på kurset.

Skulle du opleve problemer, skal du kontakte undervisningsministeriet support på tlf.: 70 21 21 59

eller Kjærgård Landbrugsskole på tlf.: 75 17 29 00.

Pris

Kursusafgiften for AMU kurset er 124, -kr. pr. deltager. Denne pris er kun for deltagere uden en videregående uddannelse dvs. landbrugsuddannelsen inkl. agrarøkonomer. Der kan søges om at få løntabsgodtgørelse (VEU). For kursister med længerevarende uddannelse er kursusgebyret 906 kr., og der kan ikke søges VEU – godtgørelse.

Når du har tilmeldt dig LHN’s opfølgningskursus på EfterUddannelse.dk. tilkøber du samtidig undervisning, kursusmateriale, forplejning og kursusplanlægning til en pris på 800, -kr. ekskl. moms. Opkrævning af kursusafgift og tilkøb foretages af LHN.

Du skal melde afbud til kurset, hvis du bliver forhindret i deltagelse. Dette for at undgå at blive opkrævet administrations- og kursusgebyr.

Dato: Tirsdag den 10. december

Tidspunkt: 8.30-16.00

Kursusadresse: LHN, Industriparken 1, 6360 Tinglev

Kviknummer: 557302819125

Arrangør: LHN og Kjærgård Landbrugsskole

Minimum deltagerantal: 12

Bindende tilmeldingsfrist: 26. november

Hent program HER (pdf)

Vejledning NemID (pdf)

Yderligere information ved planteavlsrådgiver Hans Henrik Post, tlf.: 73 64 29 31

Hans Henrik Post

Hans Henrik Post
Kundechef, Afdelingschef Planteavl, Økologi & Miljø

Dir. tlf.: 73642931
Mob.: 23847376
E-mail: hhp@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!