Stort tillykke fra LHN til Jan David med titlen som ”Årets Unge Landmand”

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

I 3 ud af de sidste 5 år har LHN haft en ung landmand med helt fremme når Landbrug og Fødevarer skulle vælge årets unge landmand.

I år var én af vores kvægproducenter Jan David indstillet til prisen. Der er sket meget for Jan David de sidste 2 år med mange beslutninger, tiltag og investeringer. Hans talent for at løse udfordringer har bevirket, at Jan i dag står med en sund og velproducerende kvægbedrift.

Jan købte gården i april 2016 og så allerede fremtidsmulighederne og ikke de daværende forhold på bedriften. I dag står Jan David med en livlig og sund mælkeproduktion med 340 køer og 33 kg mælk i daglig ydelse og med udsigt til at vækste endnu mere.

Valget faldt på ham, som en person der har valgt at gå egne veje og ikke springe over hvor gærdet er lavest. Jan har bla. udtalt ” hvor der er vilje er der en vej”. Ud over dette nævnte Martin Merrild, Formand for Landbrug & Fødevarer, at han har stor respekt for, at der også er plads til liv og kunne yde en indsats i foreningslivet samtidig med at have store ambitioner for bedriften. Roserne var mange og alsidige.

Læs Martin Merrilds tale HER

LHN ønsker Jan David et stort tillykke med titlen

Få vores nyheder direkte i din indbakke!