Tjek de gode vilkår på LandmandsPension

Publiceret 23. juni 2021

Landbrug & Fødevarer har lavet en økonomisk attraktiv pensionsordning til vores medlemmer. Få din pensionsopsparing til at vokse.

Landbrug & Fødevarer har lavet en BROCHURE hvori de beskriver, hvilken økonomisk det har af at tegne sin pensionsordning via Landbrug & Fødevarer, fremfor at tegne sin pensionsordning som virksomhed eller enkeltperson direkte hos Velliv. Kort fortalt beskriver den hvordan du får din pensionsopsparing til at vokse.

Brochuren tager udgangspunkt i en årlig løn på kr. 360.000, hvor man indsætter 10% af lønnen til pension. Deloitte Pension Management har lavet beregningerne i samarbejde med Velliv og de har taget udgangspunkt i det historiske afkast med en gennemsnits rente.

Første beregning

Beregningen viser, at hvis man indbetaler et pensionsbidrag på 36.000 årligt vil man årligt få kr. 16.023 ekstra ind på sin opsparing. Beregningen viser, at den primære besparelse ligger på forsikringsdækningerne, hvor besparelsen udgør 72%.

Samlet set betyder det, at der med Landbrug & Fødevarers aftale går mere end det dobbelte ind på opsparingen årligt, svarende til 127%.

Anden beregning

Grafen viser, at konverterer man beløbet over en 6 årig periode, vil det betyde, at der vil gå kr. 121.770 ekstra ind til på ens pensionsopsparing. Det er et stærkt budskab i sig selv, uanset mange vil have mere end 6 år til pension og beløbet derfor vil kunne konverteres yderligere

Hvorfor er der den forskel?

Årsagen til, at Landbrug & Fødevarer kan opnå så attraktive priser på LandmandsPension er, at vores medlemmer tilsammen har et flercifret millionbeløb i pensionsmidler, hvilket giver Landbrug & Fødevarer stordriftsfordele, når der skal forhandles med pensionsselskaberne.

Hent brochuren HER 

 

Få vores nyheder direkte i din indbakke!