Workshop: Få værktøjer til at skabe en velsmurt og attraktiv arbejdsplads for dine internationale medarbejdere

Publiceret 11. maj 2021

Oplever du knas i samarbejdet med dine internationale medarbejdere, og påvirker det arbejdet på din bedrift? Deltag i workshoppen og få værktøjer til skabe en velsmurt og attraktiv arbejdsplads for dine internationale medarbejdere.

Som hos mange af dine kollegaer i dansk landbrug, så kommer dine medarbejderne fra andre lande end Danmark, herunder fx Ukraine, Rumænien og Republikken Moldova. Du oplever måske også, at sprogbarrierer og kulturelleforskelle nogle gange spænder ben for samarbejdet og gør det svært at tiltrække og fastholde internationale medarbejdere.

Det vil vi gerne råde bod sammen med dig. Derfor inviterer vi til gratis workshop – en aften, hvor vi dykker ned i værktøjskassen og stiller skarpt på dine muligheder for at skabe en attraktiv arbejdsplads for internationale medarbejdere.

Program

På workshoppen kan du erfaringsudveksle med kollegaer i samme båd og hente konkrete værktøjer fra 3 oplægsholdere: en landmand, en antropolog og Arbejdstilsynet.

Vi belyser udfordringerne fra flere perspektiver, så du går hjem med rygsækken fyldt op med nye gode og konkrete løsninger. Vi skal de små misforståelser i hverdagen til livs, så det ikke går ud over samarbejdet eller opgaveløsningen på din bedrift.

Kom og vær med – så vi kan skabe gode arbejdsbetingelser for både din bedrift og dine internationale medarbejdere.

Tilmelding

Der afholdes 3 workshops i alt, fordelt på Jylland, Fyn og Sjælland. Find den workshop, der ligger nærmest dig og tilmeld dig allerede i dag. Der er begrænset antal pladser pr. workshop.

Læs mere HER

Workshop 1

Onsdag 26. maj, kl. 16-21

Velas Søften

Trigevej 20, Søften

8382 Hinnerup

Tilmeldingsfrist 17. maj

Workshop 2

Onsdag 2. juni kl. 16-21

Velas Vissenbjerg

Damsbovej 11

5492 Vissenbjerg

Tilmeldingsfrist 21. maj

Workshop 3

Onsdag 9. juni kl. 16-21

VKST

Fulbyvej 15

4180 Sorø

Tilmeldingsfrist 31. maj

 

Få vores nyheder direkte i din indbakke!