LHN's Fond

Formålsparagraf

LHN Fondens formål er at yde støtte til de til enhver tid værende medlemmer, disses børn og til tidligere medlemmer af foreningen Landwirtschaftlicher Hauptverein für Nordschleswig, Industriparken 1, 6360 Tinglev.

Sådan støtte skal kunne ydes i form af tilskud til anerkendte uddannelser, rekreative formål, og støtte til opretholdelse af en passende levefod for ovennævnte personkreds, som af uforskyldte årsager ikke er i stand til at opretholde en sådan.

Bestyrelsen kan endvidere efter et frit skøn beslutte at yde støtte til andre almennyttige formål, såfremt der ikke er indgivet ansøgninger fra den ovennævnte personkreds om støtte, eller ansøgninger ikke findes velbegrundede.

Ansøgningsfrist

Der er normalt ansøgningsfrist omkring 1. juni og 1. december hvert år - kontakt LHN for den nøjagtige dato.

Ansøgninger skal sendes til LHN's Fond, att. Direktør Tage Hansen på tah@lhn.dk.

Yderligere oplysninger ved

Direktør Tage Hansen

Tage Hansen

Direktør / CEO

Dir. tlf.: 73643033
Mob.: 40256332
E-mail: tah@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!

Jeg accepterer