APV - Sikkerhed og arbejdsmiljø

Landbruget er et farligt erhverv med store maskiner, tunge dyr og i perioder lange, travle arbejdsdage. Men også i det øvrige erhverv kan der være arbejdsrutiner, der måske kan gøres anderledes og mere sikre. Så uanset om vi snakker landbrug eller øvrigt erhverv, så vil fokus altid ligge på sikkerhed og det at have en god arbejdsplads.

Kunne sikkerheden og arbejdsmiljøet på din bedrift eller virksomhed vinde ved et tjek, foretaget af rutinerede fagfolk på området og har du brug for solid dokumentation i forhold til Arbejdstilsynet?

Vi har udarbejdet en APV-pakke i samarbejde med SEGES Innovation, som skal gøre det lettere for dig at opnå og fastholde et godt arbejdsmiljø og forebygge ulykker. Få gode arbejdsrutiner, som både du og dine ansatte kan arbejde sikkert med.

Det er vigtigt at passe godt på sig selv, sin familie og ansatte.

Arbejdspladsvurdering (APV)

Alle virksomheder skal have udarbejdet og kunne fremvise en arbejdspladsvurdering. Det er et godt værktøj til at få overblik og systematik i arbejdsmiljøarbejdet, så der kan udarbejdes effektive handlingsplaner, som giver den bedste ressourceudnyttelse i virksomheden. Du bestemmer selv hvorledes din arbejdspladsvurdering udarbejdes, men ved at gøre den til et fuldt implementeret system, der systematisk hele tiden sikrer fokus på sikkerhed, trivsel og engagement fra medarbejderne, får du et levende og dynamisk arbejdsmiljø.

Hos LHN kan vi tilbyde dig hjælp til udarbejdelsen af din APV via vores samarbejdspartner Arbejdsmiljø SEGES Innovation.

Kontakt LHN hvis du ønsker nærmere information eller vil kontaktes af Arbejdsmiljø SEGES Innovation.

Få vores nyheder direkte i din indbakke!