Seniorklubben LHN

Mange landmænd kan efter et generationsskifte savne samværet, de havde i landboforeningsregi. Hvor går man hen, når man er ved at trappe ned i landbruget, men stadig gerne vil snakke landbrug og andet med tidligere landbrugskolleger? Man melder sig ind i Seniorklubben LHN. Her har man mulighed for at mødes med gamle kolleger, snakke landbrug og om alt muligt andet.

Omkring 100 tidligere landmænd bevarer kontakten med hinanden og LHN gennem seniorklubben. 

Udflugter og foredrag

Der holdes ca. 1 møde hvert kvartal.

Emnerne, som sættes på årets program, varierer og møderne er foredrag eller kulturelle/faglige udflugter. Så der er noget for enhver smag. 

Udflugterne er en blanding af busture og kør-selv. Seniorklubbens medlemmer foretrækker busturene, hvor der kan snakkes og hygges sammen undervejs.

For ung til seniorklub?

Det handler ikke så meget om alder, men meget mere om man stadig gerne vil mødes med gamle kolleger og deres familier, og derved bevare kontakten med landbruget, når man ikke selv sidder på bedriften mere. Har man derudover interesse for landsdelens kultur og historie, kan seniorklubben levere en række gode oplevelser.

Bliv medlem af Seniorklubben LHN. Meld dig ind ved at ringe til LHN på tlf. 7364 3000 eller henvend dig til seniorklubbens kasserer H.C. Bock på tlf. 2334 1026 eller e-mail h.c.bock@mail.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!