Seniorklubben LHN

Hvor går man hen, når man er ved at trappe ned i landbruget, men stadig gerne vil snakke landbrug eller andet med tidligere kolleger?

Omkring 100 tidligere landmænd bevarer kontakten med hinanden og LHN gennem LHN’s seniorklub. Men yngre er også velkomne. Seniorklubben har eksisteret i 11 år og er oprindeligt en udløber af de tidligere markvandringer.

Mange landmænd kan efter et generationsskifte savne et samvær og de ture, som markvandringerne bød på og med seniorklubben kan man fortsat have mulighed for at mødes med gamle kolleger, snakke landbrug og alt andet.

Klubben tæller ca. 100 medlemmer, og hvert af de arrangementer, som klubben afholder, trækker omkring 30-40 deltagere.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Udflugter og foredrag

De emner, der sættes på årets program, varierer for at finde noget, der tiltaler alle. Der holdes ca. et møde hvert kvartal, og det er foredrag om skiftende emner og kulturelle/faglige udflugter.

Udflugterne er en blanding af busture og kør-selv, men medlemmerne foretrække busturene, hvor der kan snakkes sammen undervejs og have en god stemning.

For ung til seniorklub?

Det handler ikke så meget om alderen, men meget mere om man stadig gerne vil mødes med gamle kolleger og deres familier, og derved bevare kontakten med landbruget, når man ikke selv sidder på bedriften mere. Har man derudover interesse for landsdelens kultur og historie, kan LHN’s seniorklub levere en række gode oplevelser.

Bliv medlem af LHN's seniorklub. Vi arrangerer ca. 4 arrangementer/ture om året.

Meld dig ind ved at ringe til LHN på tlf. 7364 3000 eller henvend dig til seniorklubbens kasserer H.C. Bock på tlf. 2334 1026 eller e-mail h.c.bock@mail.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!