Job i LHN

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger er altid velkomne. Disse skal sendes til job@lhn.dk

 

Vi passer på dine persondata

Når vi modtager en ansøgning på en opslået stilling, gemmes denne på forsvarlig vis jf. LHN's persondatapolitik.

Bliver du ansat, gemmer vi din ansøgning sammen med din personalesag. Får du ikke den ansøgte stilling, gemmer vi din ansøgning i en periode på højst 6 måneder med henblik på en eventuel senere ledig stilling. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker din ansøgning slettet, inden de 6 måneder er gået.

Når vi modtager en uopfordret ansøgning, gemmes denne på forsvarlig vis jf. LHN's persondatapolitik.

Din ansøgning vil blive gemt i 6 måneder og herefter bliver den slettet. Kontakt os hvis du ønsker din ansøgning slettet, inden udgangen af de 6 måneder.

Du finder LHN's persondatapolitik her 

Om LHN

LHN er en moderne flersproget rådgivningsvirksomhed, som rådgiver landmænd samt små og mellemstore virksomheder indenfor andre erhverv.

LHN er organiseret i Landbrug og Fødevarer og medlem af DLBR og således en vigtig aktør i sikring og videreudvikling af et velfungerende landbrug i det sønderjyske område. Og vi har rigtigt gode forbindelser hen over den dansk/tyske grænse.

LHN er på en og samme tid en rådgivningsvirksomhed og en forening. Foreningen ejer rådgivningsvirksomheden, der drives kommercielt.

Rådgivningsvirksomheden beskæftiger 34 medarbejdere.

LHN er en aktiv forening med en dynamisk bestyrelse, som har en engageret medlemsskare bag sig. LHN blev dannet for 100 år siden af en række fremsynede landmænd fra det tyske mindretal.

LHN er i dag en forening og et rådgivningshus for alle landmænd - ligegyldigt ophav. Det viser den kunde- og medlemsskare, vi har i dag, også.

Få vores nyheder direkte i din indbakke!