Regnskab og økonomi til fritid- og deltidslandmanden I LHN laver vi rigtig mange regnskaber, også til fritid- og deltidslandbrug og vi er ikke er blege for at fjerne vejspærringer og plukke lavt hængende frugter.

Fritids- eller deltidslandmand? Så prøv FlexRegnskab

Regnskab til deltidslandbrug

Det har længe irriteret mange fritids- og deltidslandmænd, at et regnskab er et regnskab – forstået på den måde at det laves efter samme regnskabskoncept, uanset om det gælder en stor fuldtidsbedrift med flere ansatte eller en deltidsbedrift med 10-15 stykker kødkvæg. 

For de mindre landbrug har vi udviklet flexregnskab på særdeles attraktive vilkår. Regnskabet er overskueligt og simpelt at håndtere. FlexRegnskab er ikke et nyt regnskabssystem og ej heller ikke et forenklet regnskab men en forenkling af måden, hvorpå regnskabet til fritids- og deltidslandmanden fremstilles.

 

Hvordan virker det?

Du indgår en skriftlig aftale med LHN omkring udarbejdelsen af regnskabet. Aftalen indebærer, at du selv holder styr på regnskabsbilagene efter en aftalt fremgangsmåde, samtidig med at din faktura sendes pr. mail, og betaling heraf tilmeldes PBS.  

Gør man det rigtigt og overholder man den indgåede aftale, er der rigtig mange penge at spare.

Kontakt skatterådgiver Lars Hansen hvis du vil høre mere.

Lars Hansen

Lars Hansen
Skatterådgiver

Dir. tlf.: 73642910
Mob.: 23109680
E-mail: lph@lhn.dk

Flexnyt - fagligt nyt til deltidslandmænd og landboere

FlexNyt uge 14

FlexNyt uge 16

FlexNyt uge 18

 

Kan man vinde en skattesag?

Kan man vinde en skattesag
Få vores nyheder direkte i din indbakke!