Deltidslandmand eller mindre virksomhed så prøv FlexRegnskab

Deltidslandbrug og Flexregnskab

Til Deltidslandmanden

Det har længe irriteret mange fritids- og deltidslandmænd, at et regnskab er et regnskab – forstået på den måde at det laves efter samme regnskabskoncept, uanset om det gælder en stor fuldtidsbedrift med flere ansatte eller en deltidsbedrift med 10-15 stykker kødkvæg. 

Med FlexRegnskab tilbyder LHN et regnskab, der i indhold og pris er målrettet fritids- og deltidslandmanden. 

Til den mindre virksomhed

Det er nu, du skal se kritisk på dit nuværende regnskab og stille spørgsmålet, om ikke det kunne gøres lidt mere simpelt og smart.

FlexRegnskabet er også til den mindre virksomhed, som er træt af bureaukratiet omkring bogføring af bilag og regnskab.

FlexRegnskab til deltidslandmanden eller til den mindre virksomhed er ikke et nyt regnskabssystem – blot et system med en bedre struktur og en mere simpel håndtering af regnskabs-bilagene. Det er heller ikke et forenklet regnskab, men en forenkling af måden, hvorpå regnskabet fremstilles.

Hvordan virker det?

Du indgår en skriftlig aftale med LHN omkring udarbejdelsen af regnskabet. Aftalen indebærer, at du selv holder styr på regnskabsbilagene efter en aftalt fremgangsmåde, samtidig med at din faktura sendes pr. mail, og betaling heraf tilmeldes PBS.  

Hvert år i november får du tilsendt et ringbind med faneblade, som gør det enkelt for dig at sætte bilagene i den aftalte orden og som hjælper dig til at holde styr på de bilag, der er nødvendige for udarbejdelsen af regnskabet.  

Overskrifterne på fanebladene er fastsat fra LHN’s side og systematiseringen af bilagene skal overholdes i henhold til den aftalekontrakt, du indgår med LHN.  

Gør man det rigtigt og overholder man den indgåede aftale, er der rigtig mange penge at spare.

Hvad koster det?

8.500,- kr. for max. 50 årlige erhvervsmæssige bilag

9.500,- kr. for max. 80 årlige erhvervsmæssige bilag

10.500,- kr. for max. 120 årlige erhvervsmæssige bilag

Lars Hansen

Lars Hansen
Skatterådgiver

Dir. tlf.: 73642910
Mob.: 23109680
E-mail: lph@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!