Ejendom & Jura Vi beskæftiger vi os med en bred palette af opgaver, der udspringer fra erhvervsretlige og privatretlige forhold.

Risiko forekommer ikke kun ude i bedriften

Vi drager store fordele af samarbejdet imellem fagområderne ved LHN og kan dermed indhente relevant viden fra vores kollegaer i huset.

Vi ved af erfaring at det er vigtigt, at der er styr på kontrakter og aftaler – både i din virksomhed og i dit privatliv. Vi har speciale i familiejura og erhvervsrådgivning, og vi ved, hvor vigtigt det er, at din rådgiver kender branchen, så du kan koncentrere dig om at holde fokus på din virksomhed. 

I LHN Ejendom og Jura sikrer vi dig ,at du bliver hjulpet bedst muligt igennem lige netop de udfordringer, du og din familie står overfor. Risiko forekommer ikke kun ude i bedriften.

Vores mål er at give dig en individuel løsning og yde dig den bedste rådgivning. Se nedenfor hvad vi bla. kan hjælpe dig med.

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Inger Aagaard

Inger Aagaard
Ejendomsrådgiver

Dir. tlf.: 73642926
E-mail: ik@lhn.dk

Ejendomshandel

Skal du købe eller står du i en salgssituation, så kan vi rådgive dig gennem alle juridiske forhold uanset om det drejer sig om hus, jord, ejerlejlighed, sommerhus, landbrug eller anden fast ejendom.

Læs mere her

Testamente

For mange er det svært at forholde sig til livets afslutning og de beslutninger, der skal tages, når arven skal fordeles mellem de efterladte.

Det handler om at have sikret sine nærmeste bedst muligt. Hvad enten man er gift eller samlevende, kan det hurtigt få konsekvenser for dem, der bliver tilbage. 

Vil du sikre dine nærmeste bedst muligt, er det normalt nødvendigt at have oprettet et testamente. Så bestemmer du selv over dine værdier.

Læs mere her

Generationsskifte

Forbered dig i god tid fordi der er rigtig mange spørgsmål, som skal afklares:

  • Hvornår sælge?
  • Hvad er min indkomst som pensionist?
  • Skal jeg betale mere i skat?
  • Hvilken løsning er tilfredsstillende for mig og familien?

Læs mere her

Ægtepagt

Når man er gift, har man som udgangspunkt formuefællesskab, medmindre man har aftalt, at der skal være særeje.

Formuefælleskab betyder bla. at ved skilsmisse/separation og dødsfald, så skal formuen gøres op og deles mellem parterne.

Ved at oprette en ægtepagt, kan man som ægtefæller aftale en anden fordeling af formuen.

Læs mere her

Dødsbo

Når et familiemedlem afgår ved døden, er der en række praktiske ting, man midt i sorgen skal tage sig af. Jura og paragraffer er formentlig det sidste, man ønsker at skulle forholde sig til i en sådan situation. Vi kan hjælpe dig med bobehandlingen fra start til slut.

Læs mere her

Juridiske kontrakter

Vi ved af erfaring at det er vigtigt, at der er styr på kontrakter og aftaler – både i din virksomhed og i dit privatliv.

LHN Ejendom & Jura bistår ved udfærdigelse, forhandling og ophævelse af kontrakter indenfor en lang række områder.

Læs mere her

 

Få vores nyheder direkte i din indbakke!