LHN Udland - når du vil krydse grænser Samhandel og kontakt over grænsen er LHN Udlands spidskompetence og sprog er ingen hindring.

Samhandel og kontakt over grænsen

Ønsker du at etablere dig i Danmark, forpagter du eller ønsker du at forpagte jord i Danmark. Drejer det sig om grænseoverskridende handel eller handler det blot om en afklaring af de danske regler. 

Samhandel og kontakt over grænsen er LHN Udlands spidskom­petence og sprog er ingen hindring. anset opgavens art er målet at give dig som kunde en komplet rådgivning, når du som udlænding driver landbrug eller andet erhverv i Danmark.

  • LHN Udland kan bl.a. hjælpe dig med:
  • Rådgivning om grænseoverskridende handel
  • NemID for udenlandske statsborgere
  • Formidling af udenlandsk arbejdskraft og udfærdigelse af ansættelseskontrakter
  • Planteavlsrådgivning efter danske regler
  • Udfærdigelse af forpagtningsaftaler
  • Formidling vedr. køb af ejendom i Danmark
  • Oprettelse af CVR-NR og CPR-nummer
  • Udfærdigelse af dansk selvangivelse
  • Vi har de rigtige kontrakter

Kontakt LHN Udland

Vi hjælper dig, når du vil krydse grænser

I LHN er der samarbejde på tværs af faggrupperne organiseret i teams, bla. LHN Udland. Ved at sætte medarbejdere med forskellige kompetenceområder sammen får vi en meget helhedsorienteret rådgivning, hvor teamet drøfter og løser opgaverne. Dette giver dig en ressourcestærk og effektiv rådgivning.

Vi kan derfor også let omstille os til nye indsatsområder, og vi er ikke bange for at gøre det. Vort slogan: ”Altid i bevægelse” passer perfekt på vores måde at tænke rådgivning.

Samhandel og kontakt over grænsen er LHN Udlands spidskom­petence og sprog er ingen hindring. LHN Udland er sammensat, så der er rådgivere, der også taler tysk og engelsk.

Så uanset om dit behov for rådgivning drejer sig om økonomi, planteavl og miljø eller om det ligger indenfor jura-delen, så har vi medarbejdere, der kan hjælpe dig.

LHN er en moderne flersproget rådgivningsvirksomhed med rød­der i det tyske mindretal. Vi er organiseret i DLBR, og således en vigtig aktør i sikring og videreudvikling af et velfungerende land­brug i det sønderjyske område.

Christian Festersen

Christian Festersen
Skatterådgiver, teamkoordinator LHN Udland

Dir. tlf.: 73642914
Mob.: 24277544
E-mail: cf@lhn.dk

Hugo Schmidt

Hugo Schmidt
Reg. revisor LD, Skatterådgiver

Dir. tlf.: 73642913
Mob.: 22976361
E-mail: hs@lhn.dk

Ina Iwersen

Ina Iwersen
Regnskabsassistent, Virksomhedssekretær

Dir. tlf.: 73642911
E-mail: ii@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!