Strategisk rådgivning

Vi hjælper dig med at udvikle din bedrift ved hjælp af sparring og strategiplaner

Vores vigtigste opgave er økonomistyringen, så landmanden får de bedste forudsætninger for at drive sin bedrift på bedste vis og opnå sorte tal på bundlinjen. 

Sammen med landmanden fastlægger vi mål for bedriften og bedømmer løbende de realiserede tal med bedriftens budget. Vi er samtidig hele tiden parat til at gå i dialog med landmanden om årsagen til eventuelle afvigelser. Dette giver landmanden en realistisk forudsætning for planlægning af fremtidige handlinger.

Strategisk samarbejder vi med landmanden for at sikre os at bedriftens potentiale udnyttes optimalt i forhold til udvikling og tilpasning. 

Hav styr på væksten - det handler om kontrolleret vækst, som foregår i et tempo, så besætning, bygninger, medarbejdere og ikke mindst økonomien kan følge med. En planlagt og velovervejet vækst foretaget med det rigtige overblik, så investeringen, man foretager, også ender som en gevinst for bedriften og på bundlinjen.  

For at opnå et overskud er det vigtigt hele tiden at holde øje med dækningsbidraget i forhold til kapacitets- og likviditetskravene. Hvis ikke produktionsudstyr, medarbejderstab eller andre vigtige områder er udnyttet optimalt, går det ud over likviditeten og man risikerer at miste indtjening og reducere overskuddet.

Budget og budgetopfølgning er en forudsætning og ofte et udgangspunkt for en succesfuld økonomistyring. Når vi har kendskab til bedriften i alle dens krinkelkroge, kan vi rådgive under de bedste forudsætninger, eksempelvis med hensyntagen til ændringer og investeringer.

Faglig indsigt og ydmyghed er i højsædet

Drømmer du om at blive selvstændig landmand?

Tag kontakt til vores driftsøkonomirådgivning, hvis du går med en drøm om at købe din egen bedrift. Vores rådgivere er klar til hjælpe dig med første skridt på vejen og hele vejen igennem til du står med nøglen i hånden, hvis det viser sig, at drømmen kan blive til virkelighed.

Driftsøkonomïsk og strategirådgivning landbrug
Poul Erik	Hedegaard

Poul Erik Hedegaard
Forretningschef

Dir. tlf.: 73642904
Mob.: 20347334
E-mail: peh@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!