Planteavl & Økologi - vi skaber vækst Vi tilbyder rådgivning i konventionelt og økologisk jordbrug samt landboret.

Vi vil gerne udfordre dig fagligt i marken og på bundlinjen i din markdrift.

Rådgivning til din planteproduktion

Som planteavler kan du hos LHN få en rådgivning, der dækker hele din planteproduktion. Vi lægger vægt på, at vores rådgivning kan bidrage til en fortsat udvikling af din forretning og vi er ikke bange for at udfordre dig fagligt både i marken og på din bundlinje.

Vi hjælper dig med at optimere din planteproduktion og er klar til at give dig den sparring, som du ønsker for din bedrift. Det er vigtigt for os, at rådgivningen er målrettet dine behov og at du får de bedste faglige løsningsforslag. 

Er du deltids- eller fritidslandmand, så har vi et tilbud til dig

Vi kalder det FlexMark og er målrettet deltidslandmanden. Et rådgivningsværktøj som er tilpasset mindre bedrifter med behov for mere forenklede modeller i rådgivningen uden at gå på kompromis med regler og faglighed.

Som et nyt tiltag for deltidslandmanden, har LHN lavet en Flex-aftale, hvor du får det kendte FlexRegnskab og samtidig får du FlexMark med 10 % rabat på timeprisen – en såkaldt samlerabat.

Læs mere om FlexMark

Slip det administrative bøvl

For at du kan få tid til det væsentlige og slippe for det administrative bøvl, så lad os hjælpe dig med dine markplaner, gødningsplaner og gødningsregnskab samt ansøgning om enkeltbetaling. Vi hjælper dig også gerne med at få taget jordprøver. Når vi laver din markplan kan du vælge at få anbefalinger på såsæd, sygdom- og skadedyrsforanstaltninger. 

Hans Henrik Post

Hans Henrik Post
Afdelingschef Planteavl, Økologi & Miljø, Planteavlsrådgiver

Dir. tlf.: 73642931
Mob.: 23847376
E-mail: hhp@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!