LHN Erhverv - et PLUS for din forretning VI servicerer alle former for små og mellemstore virksomheder. I LHN-huset har vi hele rådgivningspaletten under ét tag.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi yder rådgivning til små- og mellemstore virksomheder og udgangspunktet er altid din virksomhedens ønsker og strategi. Du får overblik over virksomhedens økonomi, og vi giver dig strategiske sparring på de områder du ønsker.  

I LHN-huset sidder en række meget højt specialiserede rådgivere, der ved en masse om skat, regnskaber, budgetter og jura. Vi har meget tæt kontakt til egnens pengeinstitutter, og de kender os som en god samarbejdspartner. Ingen kan vide alt - så adgang til viden er essentielt. 

Men der er mere endnu: Med LHN's meget centrale placering i grænselandet og dermed i landdistriktet, har vi også tæt kontakt til myndighederne, når det drejer sig om at starte ny virksomhed op, eller måske lave gårdbutik, eller søge om alternative energiløsninger.

Vi kan hjælpe dig med køb og salg af ejendomme, udarbejdelsen af juridiske kontrakter, personalejuridisk rådgivning og lønservice, hvis du har medarbejdere - ja kort sagt kan vi tilbyde en meget spændende og konkurrencedygtig pakke. 

Vores produkter binder service og rådgivning sammen.
Carsten Schmidt

Carsten Schmidt
Registreret revisor, Skatterådgiver, Teamkoordinator Team LHN Erhverv

Dir. tlf.: 73642909
Mob.: 40424904
E-mail: cas@lhn.dk

LHN Erhverv - et PLUS for din forretning

Se hvad vi kan tilbyde HER

Regnskab, bogføring og budget

Regnskab, bogføring, budget LHN

Juridisk rådgivning

Kontrakter, ejendomshandel, lejeret

HR & lønservice

Få vores nyheder direkte i din indbakke!