Regnskab, bogføring og budget

Bogføring og momsopgørelse
Grundlaget for økonomistyring er en omhyggelig bogføring. Du kan lade os gøre arbejdet helt eller delvis, og vi kan også sende en virksomhedssekretær ud til dig. I samme forbindelse kan vi tilbyde at lave den lovpligtige momsopgørelse og sende den direkte til skat.

Løn
Tilbud om lønservice, hvor vi sørger for lønsedler, overførsel til medarbejderkonti, indberetning via E-indkomst, betaling via PBS til Skat, feriekonto, ATP og pension samt lønindeholdelse. Endvidere vil lønnen automatisk kunne bogføres i Ø90. 

Fakturering 
Der er mulighed for, at vi hjælper dig med fakturering, hvor vi sørger for at det sker løbende. Vi kan hjælpe med at tilrette fakturaerne med egne billeder, logo og tekster samt forsendelse af e-Faktura til offentlige virksomheder. 

Råbalance/periodeopgørelse 
Løbende opgørelser over virksomhedens omsætning og status med en vilkårlig periode. 

Hurtigt budget 
Har du brug for et hurtigt overslag på en alternativ produktion, investering eller blot et overordnet estimat for din virksomhed, kan vi udarbejde et hurtigt budget med en 5-års oversigt og med mulighed for at senere at arbejde videre med det. 

Budgetopfølgning 
Mulighed for at følge op på såvel likviditet og kassekredit som på periodens resultat ved en sammenligning opnået i perioden med det budgetterede

Carsten Schmidt

Carsten Schmidt
Registreret revisor, Skatterådgiver, Teamkoordinator Team LHN Erhverv

Dir. tlf.: 73642909
Mob.: 40424904
E-mail: cas@lhn.dk

Vivian Wolff Schmatz

Vivian Wolff Schmatz
Regnskabsassistent, Lønserviceassistent

Dir. tlf.: 73642933
E-mail: vws@lhn.dk

Digital økonomistyring

Digital økonomistyring

Virksomhedssekretær

Virksomhedssekretær LHN

Årsrapport og skatteregnskab

Digital økonomistyring

Flexregnskab

Flexregnskab LHN
Få vores nyheder direkte i din indbakke!