LHN’s Tilskudsteam er med dig fra start til slut Vi har stor erfaring i at hjælpe landmænd med ideudvikling, tilskudssøgning, projektstyring og -administration.

Vi kan hjælpe og guide dig hele vejen igennem processen fra start til slut.

Når du ønsker at søge tilskud til et projekt eller en investering, er det vigtigt, at du enten selv sætter dig grundigt ind i regler og krav vedr. en given tilskudspulje eller søger hjælp hos nogle fagligt kompetente rådgivere. Rådgivere, der kan hjælpe og guide dig hele vejen igennem processen fra start til slut.

LHN's tilskudsteam har stor erfaring i at hjælpe landmænd med ideudvikling, tilskudsansøgning, projektstyring og administration. Vi kender regler og krav og kan hjælpe dig sikkert hele vejen igennem - også med at overholde tidsfrister etc.

Det vil sige, at vi kan hjælpe lige fra ansøgning og til udbetalingsanmodning.

Vi er klar til at hjælpe dig med mulighederne og med at tackle udfordringerne på tilskudsområdet.

Går du rundt med en god projektide eller har du et ønske om at investere i ny teknologi, men har samtidig svært ved at finde ud af regler for diverse tilskudsordninger, så lad os tage det administrative.

Vi har løbende fokus på tilskudsmuligheder og har stor ekspertise i at lave tilskudsansøgninger og udbetalingsanmodninger. Du skal blot have den gode ide til f.eks. et nyt investerings- eller naturprojekt og uanset om det er et stort eller et lille projekt, så er du velkommen til at kontakte os.

Dine muligheder

Der er mange muligheder for at få tilskud til sine investeringer inden for både teknologi og inventar samt i naturordninger. Der er især fokus på ordninger, som bidrager til reduktion af miljøbelastning og investering i naturpleje.

Louise H. Riemann

Louise H. Riemann
Miljø- og Naturrådgiver, Udtagningskonsulent

Dir. tlf.: 73642915
Mob.: 24776728
E-mail: lhr@lhn.dk

Rikke Nim Festersen

Rikke Nim Festersen
Administrationschef, HR & Kommunikation

Dir. tlf.: 73642902
Mob.: 24424490
E-mail: rnf@lhn.dk

Thomas Krogh Rossen

Thomas Krogh Rossen
Planteavlsrådgiver, Klima- og bæredygtighedsrådgiver

Dir. tlf.: 73642929
Mob.: 21326258
E-mail: tkr@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!