Informationsmøde om helhedsplan for naturen i Kassø-området

Aabenraa kommune foreslår helhedsplan for naturen i området mellem Ravsted, Kassø og Bolderslev

Efter opfordring fra LandboSyd bliver der holdt et informationsmøde for lodsejerne i området - inden fristen for at komme med bemærkninger til planen udløber. Mødet afholdes onsdag den 24. januar kl. 19.30 – 22.00 på Hjordkær Forsamlingshus.

Det drejer sig om et område mellem Kassø, Ravsted og Bolderslev, hvor byggeri af et nyt stort datacenter snart påbegyndes, og hvor der er planer om at placere yderligere et datacenter i fremtiden.

Der kan indsendes bemærkninger til forslaget frem til 31. januar.

 

 

 

Området, som helhedsplanen omfatter. Kilde Cowi A/S

Aabenraa kommune begrunder forslaget, som er udarbejdet af Cowi A/S, med, at kommunen har et ønske om at forene udviklingen af et sundt erhvervsliv med sikring og forbedring af den biologiske mangfoldighed i lokalområdet.

Kommunen skriver, at det er hensigten, at helhedsplanens anbefalinger kan indgå i de vilkår, som Aabenraa Kommune stiller i forbindelse med sagsbehandlingen vedrørende konkrete erhvervsudviklingsprojekter. Samtidig kan kommunen anvende planen til at fokusere egne indsatser i forhold til blandt andet vandområdeplanerne. Helhedsplanen vil derudover blive gennemført gennem frivillige aftaler og initiativer, fremgår det.

LandboSyd har opfodret Aabenraa kommune til at holde et informationsmøde for alle berørte lodsejerne i området. Der er tale om et område, som er særdeles værdifuldt landbrugsmæssigt med en stor landbrugsproduktion, og helhedsplanen kan få konsekvenser for lodsejerne.

LHN opfordrer alle berørte lodsejere til at møde op og få nærmere information og gøre deres indflydelse gældende. LHN vil være repræsenteret på mødet  med bestyrelsesmedlemmer og en rådgiver.

Se mere om mødet her

Bliv ringet op

Få en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Louise H. Riemann

Louise H. Riemann
Miljø- og Naturrådgiver, Udtagningskonsulent

Dir. tlf.: 73642915
Mob.: 24776728
E-mail: lhr@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!