Får du købt og solgt dine varer under de bedste forudsætninger?

Det kan være svært, at finde det rigtige tidspunkt for købs- eller salgstidspunkt. Hvad skal man tage med i sine overvejelser og er en handelsstrategi noget du kan bruge?

Priserne vil altid svinge meget, og det kan være rigtig svært at manøvrere rundt i alle de input man modtager. Vi er opdateret på AgroMarkets, som konstant har fingeren på pulsen, når det drejer sig om strategier.

Mange bedrifter er i dag så store, at det kan være svært at holde styr på, hvad, hvor meget, hvornår og hvordan der skal købes eller sælges. Desuden er prisudsvingene blevet større og det kan få vidtrækkende konsekvenser, hvis der handles forkert. En handelsstrategi, uanset om det er køb eller salg, vil give dig et langt større overblik.

En sådan strategi vil være forskellig fra bedrift til bedrift afhængig af hvilken rolle, du som ejer ønsker at have. Du kan vælge at klare opgaven med køb og salg selv, men samtidig få hjælp til strategien af en af vore medarbejdere med indsigt i markedet. Måske har foderstoffen et godt tilbud, men strategien på AgroMarkets siger at du ikke skal handle nu. Her kan du få hjælp af din rådgiver, som kan få afklaret, hvad det rigtige er at gøre.

Måske har du slet ikke lyst til at beskæftige dig med køb og salg, og har derfor valgt at benytte dig at en indkøbsklub. Eller måske klarer du alle opgaver fra strategi til handel selv. Men det vigtigste er altid, at finde sin egen rolle, så man er motiveret for opgaven og derfor kommer ud med et godt resultat.

Kontakt os og hør meget mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 


E-mail:


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!