Om LHN - altid i bevægelse LHN er en moderne flersproget rådgivningsvirksomhed, som rådgiver landmænd, private samt små og mellemstore virksomheder indenfor andre erhverv.

OM LHN

LHN er en moderne flersproget rådgivningsvirksomhed, som rådgiver landmænd samt små og mellemstore virksomheder indenfor andre erhverv.

LHN er organiseret i Landbrug og Fødevarer og medlem af DLBR og således en vigtig aktør i sikring og videreudvikling af et velfungerende landbrug i det sønderjyske område. Vi lægger vægt på en tæt dialog med kunderne og rådgiver både konventionelle og økologiske landmænd samt flere små og mellemstore virksomheder indenfor andre erhverv. Og vi har rigtig gode forbindelser henover den dansk/tyske grænse.

LHN er på en og samme tid en rådgivningsvirksomhed og en forening. Foreningen ejer rådgivningsvirksomheden, der drives kommercielt.

Rådgivningsvirksomheden beskæftiger ca. 35 medarbejdere.

LHN er en aktiv forening med en dynamisk bestyrelse, som har en engageret medlemsskare bag sig. LHN blev dannet for  100 år siden af en række fremsynede landmænd fra det tyske mindretal.

LHN er i dag en forening og et rådgivningshus for alle landmænd - ligegyldigt ophav. Det viser den kunde- og medlemsskare, vi har i dag, også.

Vort slogan "Altid i bevægelse" passer perfekt til vores måde at tænke rådgivning på
Få vores nyheder direkte i din indbakke!