Medlemstilbud

Medlemstilbud hos LHN

LHN tilbyder en række fordelagtige medlemstilbud:

LHN's medlemmer kan deltage gratis i alle LHN's arrangementer. Det kan være arrangementer LHN planlægger eller eksterne arrangementer, hvor du som medlem bliver tilbudt en entrebillet.

Som medlem får du en entrebillet til Fællesdyrskuet i Aabenraa og gratis entre i LHN's majslabyrint.

LHN’s Familierådgivning
Dit LHN medlemskab giver dig derudover mulighed for gratis familie- og kriserådgivning ved LHN's familierådgiver.  Se mere HER

LHN's medlemmer får udstedt et medlemskort som skal vises i forbindelse med den gratis entre i LHN's majslabyrint.

Hvis du ønsker at benytte medlemstilbuddene fra Jysk It skal du ringe din bestilling ind på tlf. 7364 3000.

Vi kæmper for bedre vilkår for vores medlemmer

Se folderen "FORDELE for dig som medlem" HER

Medlemstilbud hos Landbrug & Fødevarer

Som medlem i Landbrug & Fødevarer har du adgang til en række fordelagtige medlemstilbud.

Nedenfor et udpluk - Følg dette link Landbrug & Fødevarer og se meget mere på Medlemssiden.

Gruppeliv

Du kan tegne Gruppeliv som også dækker ved kritisk sygdom og som har ægtefælledækning.

LandmandsPension

Du kan sikre din og din families økonomiske fremtid gennem Landmandspension

Sundhedsforsikring

Få hurtig hjælp gennem Sundhedsforsikring, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Der kan også tegnes dækning for ægtefælle og medarbejdere. Børn op til 24 år er automatisk medforsikret uanset om de bor ude eller hjemme.

Landmand.dk

Landmandsportalen Landmand.dk giver dig fuld adgang til landbrugsinfo, vejrudsigt, nyheder samt mulighed for at skræddersy informationen, så den passer præcis til dit behov.

Landbrug & Fødevarers fordelsshop

Nu har AKTIVE medlemmer af Landbrug & Fødevarer endnu en mulighed for at få glæde af medlemsskabet. I samarbejde med Borg & Bigum har L&F lanceret en nye fordelsshop. Her kan du købe designvarer inden for bl.a. interiør, lyd, rejse og køkken

– naturligvis til yderst attraktive medlemspriser.

Klik her og se de mange åbningstilbud på de populære og smukke Royal Copenhagen produkter.

Se mere HER

Som aktivt medlem kan du logge på med din e-mail adresse og adgangskoden, som du kan få ved at henvende dig til LHN's reception på tlf. 7364 3000 eller lhn@lhn.dk. Du skal opgive dit medlemsnummer ved henvendelsen. Nummeret kan du bl.a. finde på dit LHN-medlemskort.

I Landbrugs- og fødevareerhvervet er vi en del af løsningen på fremtidens udfordringer. Det er budskabet, vi har med, når vi skaber resultater for medlemmerne.
Mere end 30.000 landmænd har taget imod tilbuddet om medlemskab af Landbrug & Fødevarer
Få vores nyheder direkte i din indbakke!