Medlemstilbud

Medlemstilbud hos LHN

LHN tilbyder en række fordelagtige medlemstilbud

LHN's medlemmer kan deltage gratis i alle LHN's arrangementer. Det kan være arrangementer LHN planlægger eller eksterne arrangementer, hvor du som medlem bliver tilbudt en entrebillet.

Som medlem får du en entrebillet til Fællesdyrskuet i Aabenraa og gratis entre i LHN's majslabyrint.

LHN’s Familierådgivning

Dit LHN medlemskab giver dig derudover mulighed for gratis familie- og kriserådgivning ved LHN's familierådgiver.  Se mere HER

LHN's medlemmer får udstedt et medlemskort som skal vises i forbindelse med den gratis entre i LHN's majslabyrint.

Medlemstilbud hos Landbrug & Fødevarer

Som medlem i Landbrug & Fødevarer har du adgang til en række fordelagtige medlemstilbud. Nedenfor et udpluk - Følg dette link Landbrug & Fødevarer og se meget mere på Medlemssiden.

Gruppeliv

Du kan tegne Gruppeliv som også dækker ved kritisk sygdom og som har ægtefælledækning.

LandmandsPension

Du kan sikre din og din families økonomiske fremtid gennem Landmandspension

Sundhedsforsikring

Få hjælp gennem Sundhedsforsikring, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

Landbrug & Fødevarers fordelsshop

Nu har AKTIVE medlemmer af Landbrug & Fødevarer endnu en mulighed for at få glæde af medlemsskabet. I samarbejde med Borg & Bigum har L&F lanceret en nye fordelsshop. Her kan du købe designvarer inden for bl.a. interiør, lyd, rejse og køkken

– naturligvis til yderst attraktive medlemspriser.

Se mere HER

Som aktivt medlem kan du logge på med din e-mail adresse og adgangskoden, som du kan få ved at henvende dig til LHN's reception på tlf. 7364 3000 eller lhn@lhn.dk. Du skal opgive dit medlemsnummer ved henvendelsen. Nummeret kan du bl.a. finde på dit LHN-medlemskort.

Få vores nyheder direkte i din indbakke!