LHN’s forholdsregler med hensyn til COVID-19

På baggrund af regeringens udmelding onsdag den 11. marts og den alvorlige udvikling i smittespredningen af COVID-19 (Corona) har vi i LHN valgt at tage følgende forholdsregler:

En stor del af vores medarbejdere vil fra i morgen arbejde hjemmefra. Der vil være enkelte medarbejdere til stede på kontoret, bl.a. vil der være bemanding i receptionen, så du fortsat kan ringe til os.

Dørene til LHN-huset vil være aflåst. Skal du aflevere materiale, skal du derfor ringe til vores reception på tlf. 7364 3000. Telefonnummeret står på døren til vores hovedindgang. Du kan også benytte vores postkasse ved hovedindgangen, hvis dit materiale ligger i en lukket kuvert. Receptionspersonalet vil tage imod materialet og de tjekker LHN’s postkasse flere gange dagligt.

I de næste par uger vil afholdelse af fysiske møder ikke finde sted i LHN. Planlagte kundemøder vil blive rykket eller afviklet som telefonmøder. Hvis du har et planlagt møde i kalenderen med os indenfor de næste 2 uger, vil du blive kontaktet af din rådgiver/assistent for en afklaring af gennemførelse af mødet.

Alle arrangementer aflyses i første omgang de næste to uger. Vi sørger for løbende orientering via nyhedsmails, sociale medier og hjemmeside


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!